Επαγγελματικές Κάρτες

Η NetPatra.gr στην προσπάθεια της να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον επαγγελματία, συνεργάζεται με ειδικούς του χώρου, προκειμένου να μπορεί να σας προσφέρει και επαγγελματικές κάρτες, ποιοτικά και στις καλύτερες μορφές της αγοράς. Οι επαγγελματικές κάρτες προβάλλουν την ιδιότητα σας και την διαδίδουν οπουδήποτε χωρίς καν να απαιτείται η παρουσία σας. Μάλιστα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη γιατί λόγω του μεγέθους της, θα είναι πάντα εκεί όταν ο πελάτης σας χρειαστεί.

Μια ή δυο όψεις, πλαστικοποίηση ή όχι και οτιδήποτε άλλο μας ζητήσετε εμείς έχουμε τη λύση! Οι ειδικοί μας δίνοντας προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, όπως το χαρτί, το χρώμα, την πλαστικοποίηση, την σωστή κοπή, σχεδιάζουν και εκτυπώνουν φροντίζοντας να έχετε την επαγγελματική παρουσία που ζητάτε. Ακόμη σας προτείνουμε μακέτες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ή σχεδιάζουμε από την αρχή εντελώς με τρόπο που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά ή επιλέξτε κάποιο από τα παρακάτω πακέτα που σας ταιριάζει.

Ζητήστε Online Προσφορά

ΤΟ BLOG ΜΑΣ

Net patra
Σχετικά με εμάς
Πελατολόγιο
Προσφορές
Επικοινωνία
Sitemap

Προώθηση Ιστοσελίδων
Seo
Google Adwords
Facebook Ads
Social Media Marketing
E-mail Marketing
Sms Marketing
Web Analytics

Άλλες Υπηρεσίες
Κατασκευή E-shop
Φιλοξενία Ιστοσελίδων
Κατοχύρωση Domain
Επαγγελματικές Κάρτες
Logo Design

Μεινετε Ενημερωμενοι για Νεα & Προσφορες

 

Google Partner - NetPatra

 

 

 

   

                             Facebook - Προωθηση Ιστοσελιδων & Κατασκευη Ιστοσελιδων NetPatra.gr    Google+ - Προωθηση Ιστοσελιδων & Κατασκευη Ιστοσελιδων NetPatra.gr    LinkedIn - Προωθηση Ιστοσελιδων & Κατασκευη Ιστοσελιδων NetPatra.gr