ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η NetPatra.gr στέκεται δίπλα σας σε κάθε σημείο της διαδικασίας από τη στιγμή που θα αποφασίσετε να αποκτήσετε ή να βελτιώσετε την online παρουσία σας. Εμπιστευτείτε μας και εμείς από την αρχή ως το τέλος θα σας προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις και θα είμαστε κοντά σας ακόμη και μετά το πέρας του project παρέχοντας ποιοτική τεχνική υποστήριξη.

Αναλαμβάνοντας την κατασκευή ιστοσελίδων στην Πάτρα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, ξεκινάμε με την κατοχύρωση Domain και επιλέγετε ποιο πακέτο θέλετε από αυτά που σας προσφέρουμε για την φιλοξενία ιστοσελίδων. Βεβαίως πάντα μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα που να καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Στην περίπτωση που δεν έχετε ήδη λογότυπο, οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να αναλάβουν το logo design, ενώ μπορούν να δημιουργήσουν για εσάς και επαγγελματικές κάρτες, ποιοτικά και οικονομικά.

Φυσικά σε περίπτωση που θέλετε να επενδύσετε παραπάνω στην online παρουσία σας, ειδικότητα μας η κατασκευή E-shop, εύχρηστων και λειτουργικών. Για να είστε πάντα σε επαφή με τον πελάτη!

Τώρα, σε περίπτωση που θέλετε να απογειώσετε το brand σας και τις πωλήσεις σας, το δυνατό μας σημείο είναι η προώθηση ιστοσελίδων. Δείτε το site σας να ανεβαίνει θέσεις χάρη σε τεχνικές μας, όπως το Seo, οι Google Adwords, το Social Media Marketing και ιδιαίτερα οι Facebook Ads, το E-mail και το Sms Marketing, αλλά και τα Web Analytics.

Θα επιλέξετε μεμονωμένα κάποια από τις υπηρεσίες μας; Κάποιο πακέτο από τις προσφορές μας; Ή θα δημιουργήσετε το δικό σας πακέτο: Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Γιατί στην NetPatra.gr έχουμε και την γνώση και την εμπειρία, για το καλύτερο αποτέλεσμα, στις καλύτερες τιμές!

Ζητήστε Online Προσφορά

ΤΟ BLOG ΜΑΣ

Net patra
Σχετικά με εμάς
Πελατολόγιο
Προσφορές
Επικοινωνία
Sitemap

Προώθηση Ιστοσελίδων
Seo
Google Adwords
Facebook Ads
Social Media Marketing
E-mail Marketing
Sms Marketing
Web Analytics

Άλλες Υπηρεσίες
Κατασκευή E-shop
Φιλοξενία Ιστοσελίδων
Κατοχύρωση Domain
Επαγγελματικές Κάρτες
Logo Design

Μεινετε Ενημερωμενοι για Νεα & Προσφορες

 

Google Partner - NetPatra

 

 

 

   

                             Facebook - Προωθηση Ιστοσελιδων & Κατασκευη Ιστοσελιδων NetPatra.gr    Google+ - Προωθηση Ιστοσελιδων & Κατασκευη Ιστοσελιδων NetPatra.gr    LinkedIn - Προωθηση Ιστοσελιδων & Κατασκευη Ιστοσελιδων NetPatra.gr