Σεμιναριο Ημεριδα Digital Marketing στην Πατρα

Σεμινάριο / Ημερίδα Digital Marketing στην Πάτρα


«Πώς να αποκτήσω μια επιτυχημένη & κερδοφόρα online παρουσία»

Ειδική Τιμή μόνο 50€ ανά συμμετέχοντα

 

Για πρώτη φορά διοργανώνεται στην Πάτρα ένα ημερήσιο σεμινάριο με τίτλο «Πώς να αποκτήσω μια επιτυχημένη & κερδοφόρα online παρουσία», αναλύοντας βήμα βήμα το πώς και γιατί ο Αχαιός επιχειρηματίας ή επαγγελματίας του marketing μπορεί να εκμεταλλευτεί τη δύναμη του διαδικτύου, ώστε να ενισχύσει την προβολή, να επεκτείνει το πελατολόγιο και εν τέλει να αυξήσει την κερδοφορία του. Κλείστε εγκαίρως το εισιτήριό σας, καθώς πλέον έχουν απομείνει μόνο λίγες τελευταίες θέσεις και το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μια και μοναδική φορά!

 

Θέμα: Πώς να αποκτήσω μια επιτυχημένη & κερδοφόρα online παρουσία

Πότε: Σάββατο 25 Μαΐου (25/5), 10:00 - 17:00 (Προσθήκη στο Google Calendar)

Πού: Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών, Αίθουσα I 12 (Δείτε στο Χάρτη)

 

Εγγραφή στο Σεμινάριο 

 

Πρόγραμμα:

9:30 - 10:00: Προσέλευση

10:00 - 10:10: Υποδοχή & Προετοιμασία

10:10 - 10:30: Εισαγωγική Ενότητα

10:30 - 11:00: Web Presence

11:00 - 12:20: Digital Marketing Channels I (Google Ads, SEO, Content Marketing)

12:20 - 12:40: Coffee Break

12:40 - 14:10: Digital Marketing Channels II (Social Media Content, Facebook Ads, Instagram Ads, Email Marketing, SMS Marketing, Affiliate Marketing)

14:10 - 14:40: Google Analytics & KPIs

14:40 - 15:10: Lunch Break

15:10 - 15:45: Digital Marketing Strategy

15:45 - 16:15: Budgeting

16:15 - 16:30: Competitive Analysis

16:30 - 16:50: Case Studies

16:50 - 17:00: QnA

17:00: Λήξη & Networking

 

Αναλυτικό Πρόγραμμα:

9:30 - 10:00: Προσέλευση

Παρακαλείστε αυστηρά να έχετε προσεγγίσει τον χώρο του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών (ΣΠΚ) έως τις 10.00 π.μ., έχοντας ήδη κάνει την online κράτησή σας. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα για εγγραφή συμμετέχοντα κατά την προσέλευση. Η αίθουσα βρίσκεται στην Πανεπιστημιούπολη της Πάτρας, σε έκταση 25 στρεμμάτων, με άνετο parking, ενώ είναι σχεδιασμένο με διεθνείς προδιαγραφές, εφοδιασμένο με τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. Οδηγίες για να επισκεφθείτε τον χώρο θα βρείτε εδώ, ενώ περισσότερα σχετικά με το ΣΠΚ θα βρείτε εδώ.

10:00 - 10:10: Υποδοχή & Προετοιμασία

Αφότου εισέλθετε στο χώρο, θα λάβετε τη θέση σας στην αίθουσα, ώστε να εκκινήσει η πρώτη ημερίδα / σεμινάριο στην Πάτρα με θέμα «Πώς να αποκτήσω μια επιτυχημένη & κερδοφόρα online παρουσία».

10:10 - 10:30: Εισαγωγική Ενότητα

Γνωριμία με τους ομιλητές και σύντομή παρουσίασή τους, με αναφορά στις ενότητες και το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

10:30 - 11:00: Web Presence

Γιατί είναι σημαντικό να έχετε μια ιστοσελίδα και ποια τα οφέλη της; Ποια πλατφόρμα να επιλέξετε για το δικό σας website και ποιες είναι βέλτιστες πρακτικές που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας και ποια είναι τα συχνά σφάλματα που συμβαίνουν κατά την κατασκευή μιας ιστοσελίδας.

11:15 - 12:20: Digital Marketing Channels I (Google Ads, SEO, Content Marketing)

Παρουσίαση των βασικών καναλιών Digital Marketing και συγκεκριμένα των Google Ads, του Search Engine Optimisation (SEO) καθώς και του Content Marketing. Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα κάθε καναλιού, γιατί να επιλέξετε το καθένα και ποιες είναι οι βέλτιστες πρακτικές, ώστε αξιοποιώντας τα να έχετε το μέγιστο όφελος για την επιχείρησή σας;

12:20 - 12:45: Coffee Break

Σύντομο διάλλειμα ξεκούραση με καφέ, χυμούς και αναψυκτικά, συνοδευόμενα από λαχταριστά γλυκά snacks.

12:45 - 14:10: Digital Marketing Channels II (Social Media Content, Facebook Ads, Instagram Ads, Email Marketing, SMS Marketing, Affiliate Marketing)

Παρουσίαση επιπλέον βασικών καναλιών Digital Marketing και συγκεκριμένα του Περιεχομένου στα Social Media, των Meta Ads (Facebook & Instagram Ads), του Email Marketing, του SMS Marketing, καθώς και του Affiliate Marketing. Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα κάθε καναλιού, γιατί να επιλέξετε το καθένα και ποιες είναι οι βέλτιστες πρακτικές, ώστε αξιοποιώντας τα να έχετε το μέγιστο όφελος για την επιχείρησή σας.

14:10 - 14:40: Google Analytics & KPIs

Τι είναι τα Google Analytics, γιατί είναι απαραίτητα για κάθε ιστοσελίδα ανεξαιρέτως και ποιες πληροφορίες μπορώ να εξάγω από αυτό για την επιχείρησή μου. Ποιοι Βασικοί Δείκτες Απόδοσης (KPIs) είναι σημαντικοί και ποιοι συχνά δεν λένε ολόκληρη την αλήθεια για την πορεία των ενεργειών σας. Ποιους δείκτες πρέπει να παρακολουθείτε στενότερα, ανάλογα με το στόχο που επιδιώκετε να πετύχετε;

14:40 - 15:10: Lunch Break

Κύριο διάλλειμα για ξεκούραση, με πλούσιο φαγητό και αναψυκτικά.

15:10 - 15:45: Digital Marketing Strategy

Αναφορά στο κομμάτι της στρατηγικής, που πολύ συχνά λείπει από την online παρουσία των επιχειρήσεων. Τι πρέπει να λάβετε υπόψιν σας τόσο πριν ξεκινήσετε μια online επιχείρηση καθώς και κατά την προώθησή της. Ποια κανάλια ταιριάζουν περισσότερο στη δική σας επιχείρηση και με ποιο σκοπό; Δεν γίνεται να πετύχετε το μέγιστο αποτέλεσμα, αν δεν είναι καρπός μιας συμπαγούς και προκαθορισμένης στρατηγικής.

15:45 - 16:15: Budgeting

Ανάλυση του πώς μια επιχείρηση μπορεί να καθορίσει το διαφημιστικό της budget και ανά κανάλι και συνολικότερα, ανάλογα με το ποια εργαλεία digital marketing θα χρησιμοποιήσει, τους στόχους της αλλά και τις δικές τις ιδιαιτερότητες.

16:15 - 16:30: Competitors Analysis

Πώς μπορούμε να παρακολουθούμε λεπτομερώς τι κάνει ο ανταγωνισμός και γιατί αυτό είναι χρήσιμο για εμάς; Αναφορά στους τρόπους και τα εργαλεία για να παρακολουθούμε τι ενέργειες digital marketing υλοποιεί, ποιες είναι οι διαφημιστικές του καμπάνιες σε Google & Facebook/Instagram, πώς κινείται η επισκεψιμότητά του και ποια είναι η πορεία των καναλιών του στα Social Media.

16:30 - 16:50: Case Studies

Παρουσίαση και μελέτη κάποιων συγκεκριμένων περιπτώσεων με δείκτες και στατιστικά από επιχειρήσεις που είτε δεν είχαν νωρίτερα καμία online προβολή, είτε είχαν μεν αλλά δεν ακολουθούσαν τις βέλτιστες πρακτικές.

16:50 - 17:00: QnA

Ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες για οτιδήποτε αφορά την online παρουσία σας ή οτιδήποτε άλλο τους απασχολεί, τόσο σχετικά με ζητήματα που καλύφθηκαν στο εν λόγω σεμινάριο όσο και άλλα που ενδεχομένως σας απασχολούν.

17:00: Λήξη & Networking

Ολοκληρώνεται το πρώτο πλήρες σεμινάριο digital marketing στην Πάτρα υπό μορφή ημερίδας και έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε και να δικτυωθείτε τόσο με τους ομιλητές όσο και με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

 

Εγγραφή στο Σεμινάριο 

 

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σε επιχειρηματίες που διαθέτουν ήδη μια online επιχείρηση και επιθυμούν να βελτιώσουν την online προβολή τους
  • Σε επιχειρηματίες που διαθέτουν ήδη μια φυσική επιχείρηση και θέλουν να απολαύσουν τις δυνατότητες της online παρουσίας τους
  • Σε άτομα που σκέφτονται να δημιουργήσουν μια επιχείρηση και επιδιώκουν να ενημερωθούν για τα οφέλη και τους τρόπους διαδικτυακής προβολής της
  • Σε άτομα που κατέχουν θέσεις ευθύνης σε μια επιχείρηση και ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πληρέστερη εικόνα για το πώς λειτουργεί το online περιβάλλον
  • Σε άτομα που απασχολούνται στον τομέα του marketing και επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στο digital marketing
  • Σε φοιτητές και άλλα άτομα που θέλουν να αποκτήσουν επιπλέον εφόδια και δεξιότητες στον κλάδο του digital marketing
  • Σε οποιονδήποτε επιθυμεί να εμπλουτίσει τις γνώσεις τους σχετικά με το ηλεκτρονικό επιχειρείν, μαθαίνοντας τα πλέον σύγχρονα best practises

 

Γιατί να συμμετέχω:

✔ Θα λάβετε πλήρη και σφαιρική γνώση σχετικά με το πώς θα αποκτήσετε μια άρτια και κερδοφόρα online παρουσία, αναλύοντας όλα τα χρήσιμα εργαλεία, παρουσιάζοντας τις βέλτιστες πρακτικές και συχνά λάθη, ώστε να δομήσετε μια ολοκληρωμένη στρατηγική digital marketing.

✔ Λαμβάνει χώρα στην Πάτρα και είναι το πρώτο τέτοιο event που διεξάγεται, με τόση πολλή συμπυκνωμένη γνώση για το ηλεκτρονικό επιχειρείν και το digital marketing, μέσα σε μόλις 1 ημέρα.

✔ Οι ομιλητές είναι άτομα με πολυετή κατάρτιση τόσο στο digital marketing, όσο και την επιχειρηματικότητα αλλά και την εκπαίδευση, κάνοντάς τους ιδανικούς για την καθοδήγησή σας προς μια επιτυχημένη και επικερδή online παρουσία.

✔ Το περιεχόμενο του σεμιναρίου είναι απολύτως σύγχρονο και προσανατολισμένο στον επιχειρηματία και τον marketeer της Πάτρας, λαμβάνοντας υπόψιν τις δικές του ανάγκες και στόχους.

✔ Το κόστος συμμετοχής είναι εξαιρετικά προσιτό, μόλις στα 50€.

✔ Στους πρώτους είκοσι (20) συμμετέχοντες θα προσφερθεί και δωρεάν έλεγχος 10 σημείων στις online διαφημιστικές καμπάνιες (Google & Meta Ads) που έχουν ήδη ενεργές, χωρίς καμία δέσμευση ή ανταμοιβή.

✔ Θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία και όχι διαδικτυακά, κάτι που θα ενισχύσει τη συμμετοχή σας και τον όγκο της γνώσης που θα αφομοιώσετε. Παράλληλα, είναι μια ιδανική ευκαιρία για δικτύωση, απολαμβάνοντας και έναν πλούσιο μπουφέ.

✔ Σε κάθε συμμετέχοντα θα αποσταλεί βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Εγγραφή στο Σεμινάριο 

 

Ομιλητές

Μπερτές Θάνος - Ομιλητής Σεμινάριο Digital Marketing Patra   Σταμούλης Αλέξανδρος - Ομιλητής Σεμινάριο Digital Marketing Patra  
Μπερτές Θάνος
MSc Lecturer in Digital Marketing

Startup Business Mentor
Digital Marketing Strategist
Bertes Thanos - LinkedIn
   Σταμούλης Αλέξανδρος
Co-Founder of NetPatra.gr

S.E.O. Specialist
Google & Meta Ads Expert
Stamoulis Alexandros - LinkedIn
 

 

Ομιλητής Σεμινάριο Digital Marketing Patra   Ομιλητής Σεμινάριο Digital Marketing Patra
Γιάννης Πορτάλιος
Founder at Smartfits

Podcast Host @MilameBiz 
Bertes Thanos - LinkedIn
   Γιάννης Παπακώστας
Lecturer at Metropolitan Univ.

Social Media Expert
Γιάννης Παπακώστας - LinkedIn

  

Κλείσε Τώρα τη Θέση σου μόνο με 50€, απομένουν λίγες τελευταίες θέσεις

 

Φόρμα Εγγραφής στο Σεμινάριο

Στοιχεία Συμμετέχοντα

 

* Όλες οι τιμές είναι τελικές, δεν υπάρχει καμία κρυφή επιπλέον χρέωση.

* Δεν θα διατίθενται εισιτήρια κατά την ημέρα της εκδήλωσης, ούτε θα είναι εφικτή η συμμετοχή σας με κανέναν άλλο τρόπο, πέρα από την online εγγραφή σας από εδώ.

* Μετά την κάλυψη των διαθέσιμων θέσεων, δεν είναι εφικτή η πραγματοποίησή της κράτησή σας, αν δεν έχετε πληρώσει το εισιτήριό σας. Ακόμα και αν έχετε συμπληρώσει τα στοιχεία σας, δεν γίνεται κράτηση για εσάς μέχρι να εξοφλήσετε το ποσό.

 

Συχνές Ερωτήσεις:

Q: Τι χρειάζεται να έχω μαζί μου την ημέρα της εκδήλωσης;

A: Ο κωδικός του εισιτηρίου που θα λάβετε μετά την εγγραφή σας είναι αρκετός. Δεν χρειάζεται να έχετε μαζί σας laptop ή κάτι τέτοιο.

Q: Χρειάζεται να έχω εμπειρία στο digital marketing για να συμμετέχω στην εκδήλωση;

A: Όχι, σε καμία περίπτωση δεν είναι απαραίτητο. Όσο μεγαλύτερη εξοικείωση έχετε μπορείτε να αφομοιώσετε περισσότερα πράγματα, αλλά σίγουρα το βασικό κοινό είναι άτομα με μεσαία, λίγη ή καθόλου γνώση του digital marketing.

Q: Χρειάζεται να έχω επιχείρηση για να συμμετέχω στην εκδήλωση;

A: Όχι, σε καμία περίπτωση δεν είναι απαραίτητο. Το σεμινάριο αυτό δεν απευθύνεται μόνο σε επιχειρηματίες, αλλά και σε άτομα που ασχολούνται με το marketing, σε επίδοξους επιχειρηματίες και σε άτομα που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους γενικότερα.

Q: Μπορεί να κοπεί τιμολόγιο για τη συμμετοχή μου στο σεμινάριο;

A: Βεβαίως, θα χρειαστούμε μόνο τα στοιχεία τιμολόγησής σας στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Q: Θα παρουσιαστούν πρακτικές ενέργειες στο σεμινάριο;

A: Όχι, δεν θα δούμε στην πράξη πώς φτιάχνουμε μια διαφημιστική καμπάνια, ή μια ιστοσελίδα ή οτιδήποτε άλλο πρακτικό. Θα δούμε όμως τη στρατηγική και τις βέλτιστες πρακτικές για τα ζητήματα αυτά και πολλά άλλα, όπως περιγράφεται στο αναλυτικό πρόγραμμα παραπάνω.

Q: Έχω κάποια απορία σχετικά με το περιεχόμενο της εκδήλωσης ή σχετικά με την κράτησή μου. Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

A: Μπορείτε να μας στείλετε email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., να μας καλέσετε στο 2610 208 208 ή να μιλήσετε απευθείας με τον υπεύθυνο του σεμιναρίου «Πώς να αποκτήσω μια επιτυχημένη & κερδοφόρα online παρουσία» στην Πάτρα στο 6973451405.

 

Εγγραφή στο Σεμινάριο 

 

Όροι Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου: Με την εγγραφή σας σε αυτό το σεμινάριο, συναινείτε στη συλλογή, χρήση και επεξεργασία βασικών προσωπικών πληροφοριών (συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, του επωνύμου, του email και του αριθμού τηλεφώνου) που είναι απαραίτητες για απρόσκοπτη εμπειρία της εκδήλωσης. Λάβετε υπόψη ότι η εγγραφή ή η αναπαραγωγή περιεχομένου του σεμιναρίου σε οποιαδήποτε μορφή (ήχος, βίντεο, εικόνες και κείμενο) απαγορεύεται αυστηρά χωρίς τη ρητή γραπτή μας άδεια. Σε περίπτωση ακύρωσης της διοργάνωσης λόγω ανωτέρας βίας η εκδήλωση θα επαναπρογραμματιστεί και αν επιθυμείτε θα σας επιστραφούν τα χρήματα για το εισιτήριο στο ακέραιο. Σε καμία άλλη περίπτωση δεν παρέχεται επιστροφή χρημάτων. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον υπεύθυνο του σεμιναρίου στο 6973451405.

 

Θα σας περιμένουμε το Σάββατο 25 Μαΐου στις 10:00 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών.