Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Φιλοξενια Ιστοσελιδων

 

H Φιλοξενία Ιστοσελίδων (γνωστή και ως Web Hosting) αφορά τον χώρο που θα πρέπει να ενοικιάσει κάθε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο για να φιλοξενηθεί και να μπορεί να είναι προσβάσιμη από τους χρήστες. Μαζί με την κατοχύρωση Domain Name είναι τα δύο απαραίτητα πάγια έξοδα για κάθε ενεργή ιστοσελίδα παγκοσμίως, ενώ αποτελούν και τα πρώτα βήματα κατά την κατασκευή ιστοσελίδας ή e-shop.

Πολλοί θεωρούν την υπόθεση της φιλοξενίας ιστοσελίδων ως κάτι δευτερεύον - ένα αναγκαίο κόστος χωρίς ουσία - και δεν δίνουν ιδιαίτερη βάση στην επιλογή του server για τη φιλοξενία του δικού τους website. Αγνοώντας όμως τη σημασία του web hosting και τα σημεία που μπορεί να επηρεάσει μια επιχείρηση, αρκετοί στην πορεία βρίσκονται προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

 Φιλοξενια Ιστοσελιδων

Ας δούμε λοιπόν τους τομείς που μπορεί να επηρεάσει η επιλογή του server φιλοξενίας ιστοσελίδων:

? Πρώτα από όλα είναι ζήτημα ασφάλειας, καθώς η φιλοξενία ιστοσελίδων σε μη αξιόπιστους ή ξεπερασμένους servers εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια του ενός website. Αν για οποιοδήποτε λόγο η ιστοσελίδα σας πέσει θύμα hacking, θα προκληθούν ποικίλα προβλήματα. Καταρχάς η επαναφορά του δεν είναι πάντα εύκολη, ακόμα όμως και αν επιτευχθεί δεν θα αρκέσει, καθώς αν δεν βρεθεί το κενό ασφαλείας και δεν επιλυθεί, είναι θέμα χρόνου η ίδια ιστοσελίδα να γίνει εκ νέου στόχος κυβερνοεπιθέσεων, δημιουργώντας έτσι έναν φαύλο κύκλο. Ταυτόχρονα και για όσο διάστημα η ιστοσελίδα θα είναι "μολυσμένη", δημιουργούνται ζητήματα αξιοπιστίας τόσο προς το κοινό, όσο και προς τη Google, η οποία σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να εμφανίζει προβληματικές ιστοσελίδες. Η ομάδα του NetPatra έχει φροντίσει να σας παρέχει υπερσύγχρονους servers για ασφαλή φιλοξενία ιστοσελίδων, με σαφείς και αποτελεσματικές διαδικασίες αντιμετώπισης κάθε πιθανού ζητήματος ασφαλείας.

? Έναν ακόμα παράγοντα που επηρεάζει ο server που θα επιλέξετε, είναι η ταχύτητα της ιστοσελίδας σας. Πρακτικά κάθε φορά που ένας χρήστης την επισκέπτεται, στέλνεται αυτομάτως μια ειδοποίηση στον server, ώστε να εμφανίσει στον χρήστη αυτόν το περιεχόμενο του website. Έπειτα ο server απαντά, αποστέλλοντας τα αρχεία αυτά που θα εμφανιστούν και πλέον ο χρήστης βλέπει την ιστοσελίδα σας. Εύκολα αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς, πως αν ένας χρήστης στην Πάτρα επισκεφθεί μια οποιαδήποτε ιστοσελίδα που φιλοξενείται σε server των ΗΠΑ ή τις Ινδίας (όπου ενοικιάζονται servers κατά κόρον), τα δεδομένα θα κάνουν τη διαδρομή Πάτρα - Ινδία και μετά Ινδία - Πάτρα. Όσο γρήγορα και αν κινούνται τα δεδομένα, ο χρόνος αυτός θα είναι σημαντικά υψηλότερος από έναν server που θα βρίσκεται πολύ πιο κοντά στον επισκέπτη. Η ομάδα του NetPatra έχει φροντίσει να σας παρέχει ταχύτατους servers που βρίσκονται στην Ελλάδα, διατηρώντας όμως και servers στο εξωτερικό για διεθνή projects. Εδώ να παρατηρήσουμε πως κατά βάση οι Ελληνικοί Servers Φιλοξενίας Ιστοσελίδων είναι αρκετά πιο ακριβοί από αυτούς του εξωτερικού, εμάς όμως έχουμε καταφέρει να σας τους παρέχουμε σε ανάλογες τιμές!

? Τα παραπάνω εμμέσως επηρεάζουν και έναν τρίτο εξίσου σημαντικό παράγοντα, που δεν είναι άλλος από το SEO (Search Engine Optimisation), δηλαδή τη βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης και πρωτίστως τη Google. Ένας από τους πολλούς παράγοντες που επηρεάζουν την κατάταξη των αποτελεσμάτων της Google είναι η ταχύτητα μιας ιστοσελίδας, καθώς μια γρήγορη σελίδα θεωρείται πιο φιλική προς τον χρήστη και για αυτό πιθανόν να βρεθεί πιο ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης. Ομοίως και μια ασφαλής ιστοσελίδα θα βρεθεί σε πολύ πιο υψηλή θέση από μια "μολυσμένη", την οποία είναι αρκετά πιθανόν η Google να αποκλείσει τελείως από τα οργανικά αποτελέσματα ή ακόμα και να μην επιτρέπει την επίσκεψή της από τον δικό τους browser (Google Chrome). Τέλος, η εντοπιότητα είναι ένας ακόμα παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει το Search Engine Optimisation της ιστοσελίδας σας, καθώς μια ιστοσελίδα με Server στην Ελλάδα με Ελληνική IP πιθανόν να κριθεί από τη Google πιο σχετική στον Έλληνα χρήστη που πραγματοποιεί μια αναζήτηση, από ένα άλλο website με IP που δείχνει ότι η ιστοσελίδα βρίσκεται στην Ινδία. Η ομάδα του NetPatra δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο SEO και λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω, σας παρέχει ποιοτικούς, ασφαλείς και ταχύτατους Ελληνικούς Server Φιλοξενίας Ιστοσελίδων με Ελληνική IP.

Έτσι εξασφαλίζουμε την ποιοτική και απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας σας, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις και ανεπάντεχα προβλήματα.

 

Εφόσον λοιπόν ενδιαφέρεστε για ποιοτική και αξιόπιστη φιλοξενία ιστοσελίδων μη διστάσετε να συμπληρώσετε την παραπάνω φόρμα ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Βρισκόμαστε στην εποχή του ίντερνετ. Εσείς θα μείνετε πίσω;

 

Ελληνικος Server - Web Hosting

Συχνές αναζητήσεις χρηστών: φιλοξενία ιστοσελίδων, web hosting greece, greek hosting, web hosting ελλάδα, φιλοξενια ιστοσελιδων, hosting greece, φιλοξενια ιστοσελιδων τιμεσ, greek web hosting, φιλοξενια ιστοσελιδων πατρα, web hosting patra.

Call me Back

Θέλετε να σας καλέσουμε εμείς; Αφήστε μας το τηλέφωνό σας και σύντομα θα σας τηλεφωνήσουμε.

ΤΟ BLOG ΜΑΣ (Sidebar)