Διαχείριση Social Media

Το Social Media Marketing είναι ένας σχετικά νέος τρόπος προώθησης ιστοσελίδων στον οποίο, στην NetPatra.gr έχουμε φροντίσει να βασίσουμε ένα μεγάλο μέρος της στρατηγικής διαφήμισης κάθε εταιρείας. Δεν θα μπορούσαμε άλλωστε να παραβλέψουμε διεθνείς έρευνες που καταδεικνύουν την ραγδαία άνοδο των Social Media στο χώρο του ίντερνετ. Βέβαια στην χώρα μας το σημαντικότερο social media που εκφράζει αυτή την ανάπτυξη είναι το Facebook. Έτσι οι ειδικοί μας δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις Facebook Ads, αν και έχουμε την εμπειρία και την γνώση να προωθήσουμε επιτυχώς την επιχείρηση σας σε κάθε κοινωνικό μέσο δικτύωσης.

Μπορείτε να φανταστείτε πως πάνω από 70% των χρηστών του διαδικτύου αγοράζουν αγαθά από μια επιχείρηση που υποστηρίζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Πως τα τελευταία απορροφούν περίπου το 1/4 του χρόνου που ''σερφάρει'' ο κάθε χρήστης στο internet; Στατιστικές δείχνουν πως 53% των χρηστών προτείνει καταναλωτικά αγαθά ή υπηρεσίες στα σχόλια τους. Ταυτόχρονα το Facebook έχει πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες, ενώ πάνω από 11 εκατομμύρια ανθρώπους επισκέπτονται κάθε μήνα το YouTube. Και τελικά 80% των χρηστών συνδέονται με κάποια εταιρεία, μέσω Facebook.

Οι αριθμοί αυτοί προκαλούν ίλιγγο και δείχνουν πόσο επηρεάζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη ζωή μας, αλλά και πόσο σημαντικό είναι το Social Media Marketing για μια επιχείρηση που θέλει να προωθήσει σωστά την ιστοσελίδα της και κατ' επέκταση, τα προβαλλόμενα εκεί αγαθά. Άλλωστε οι παραπάνω αριθμοί δείχνουν ξεκάθαρα πως οι άνθρωποι μιλάνε για τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα στα Social media, καθιστώντας τα τελευταία έναν επικερδή τρόπο ώστε να συνδέσετε την επιχείρηση σας με δυνητικούς πελάτες, αυξάνοντας έτσι τις πωλήσεις σας.

Στην NetPatra.gr αναλαμβάνουμε να ''χτίσουμε'' την παρουσία σας στα Social media, δυναμώνοντας το brand name σας και αυξάνοντας το αγοραστικό σας κοινό. Φυσικά εκτός αυτών το Social Media Marketing αν εφαρμοστεί σωστά, μπορεί να δυναμώσει την ιστοσελίδα σας, φέρνοντας μεγάλη επισκεψιμότητα, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να ωθήσει τους ίδιους τους πελάτες σας να διαφημίσουν την επιχείρησή σας online και να αυξήσει την εμπιστοσύνη τους σε αυτή. Εσείς το σκέφτεστε ακόμα; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζητήστε Online Προσφορά

ΤΟ BLOG ΜΑΣ

Net patra
Σχετικά με εμάς
Πελατολόγιο
Προσφορές
Επικοινωνία
Sitemap

Προώθηση Ιστοσελίδων
Seo
Google Adwords
Facebook Ads
Social Media Marketing
E-mail Marketing
Sms Marketing
Web Analytics

Άλλες Υπηρεσίες
Κατασκευή E-shop
Φιλοξενία Ιστοσελίδων
Κατοχύρωση Domain
Επαγγελματικές Κάρτες
Logo Design

Μεινετε Ενημερωμενοι για Νεα & Προσφορες

 

Google Partner - NetPatra

 

 

 

   

                             Facebook - Προωθηση Ιστοσελιδων & Κατασκευη Ιστοσελιδων NetPatra.gr    Google+ - Προωθηση Ιστοσελιδων & Κατασκευη Ιστοσελιδων NetPatra.gr    LinkedIn - Προωθηση Ιστοσελιδων & Κατασκευη Ιστοσελιδων NetPatra.gr