Google Ads

Διαφημιση Google Ads

 

Η εταιρεία μας είναι από τις λίγες με Πιστοποίηση Google Partner, ιδίως στην Πάτρα αλλά και την Πελοπόννησο γενικότερα. Η ίδια η Google πιστοποιεί ότι διαθέτουμε όλες τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις, ότι εφαρμόζουμε ορθά τις βέλτιστες πρακτικές που η ίδια ορίζει και ότι διαχειριζόμαστε ένα σημαντικά μεγάλο διαφημιστικό budget εκ μέρους των επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργαζόμαστε τη δεδομένη στιγμή αναφορικά με την online διαφήμισή τους. Αυτά είναι τα 3 κριτήρια που ορίζει η Google και όντας πιστοποιημένοι σημαίνει πως τα καλύπτουμε όλα και με το παραπάνω.

Όσον αφορά λοιπόν τη διαφήμιση στη Google, η οποία μέχρι πριν κάποιο διάστημα ονομαζόταν Google AdWords αλλά πλέον έχει μετονομαστεί σε Google Ads, αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό τρόπο ώστε μια επιχείριση να προσεγγίσει το κοινό που αναζητά online τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχει. Σίγουρα οι περισσότεροι θα τις έχετε συναντήσει δεκάδες φορές, είτε κάνοντας μια αναζήτηση (Google Search Ads) είτε διαβάζοντας τα νέα σας σε κάποιο ενημερωτικό portal (Google Display Ads), μιας και αυτοί είναι οι δύο βασικοί τύποι των Google Ads.

Διαφημιση Googld Ads

Πιο συγκεκριμένα αυτοί οι δύο τύποι καμπανιών Google Ads είναι οι εξής:

- Διαφήμιση Google Search Ads

Εδώ έχουμε τις διαφημίσεις που εμφανίζονται στη μηχανή αναζήτησης της Google, όταν κάποιος χρήστης πραγματοποιεί μια αναζήτηση. Εμείς ορίζουμε ποια keywords μπορούν να ενεργοποιήσουν τη διαφήμισή μας (δηλαδή τι πρέπει να ψάχνει κανείς για να δει τη διαφήμισή μας), τι θα πληρώσουμε για κάθε keyword που θα μας φέρνει επισκέπτες στο site, τι διαφημιστικό μήνυμα θα του προβάλλουμε και πολλά πολλά ακόμα. 

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Google είναι το μεγαλύτερο διαφημιστικό μέσο παγκοσμίως με πάνω από 3 δισεκατομμύρια αναζητήσεις καθημερινά, ενώ όσον αφορά την Ελλάδα και την Κύπρο, το 90% των χρηστών χρησιμοποιούν τη Google ως μηχανή αναζήτησης (έπονται Yahoo, Bing κ.α.). Από την άλλη, πάνω από 1 εκατομμύριο διαφημιζόμενοι επιλέγουν τις διαφημίσεις της Google για να προβάλουν την επιχείρησή τους, επιτυγχάνοντας θεαματικά και απολύτως μετρήσιμα αποτελέσματα.

- Διαφημίσεις Google Display Ads

Εδώ οι διαφημίσεις δεν εμφανίζονται ως κείμενο έπειτα από μια αναζήτηση, αλλά (κυρίως) με τη μορφή εικόνας στο Google Display Network, το μεγαλύτερο διαφημιστικό δίκτυο στην Ελλάδα με πάνω από 7.500 ελληνικές ιστοσελίδες, όπως οι παρακάτω:

Διαφημιση Google AdWords Display

Στα Display Ads πρωτεύον ρόλο λοιπόν παίζει η εικόνα, καθώς η διαφήμισή μας δεν είναι ένα διαφημιστικό κείμενο αλλά μια μακέτα, η οποία εμφανίζεται στο κοινό που έχουμε επιλέξει να στοχεύουμε. Οι τρόποι στόχευσης είναι πολλαπλοί και περιλαμβάνουν επιλογές όπως το φύλο, την ηλικία, τα ενδιαφέροντα, τις αγοραστικές συνήθειες, την online συμπεριφορά του χρήστη, τις ιστοσελίδες που επισκέπτεται και πολλές ακόμα παραμέτρους, προσφέροντας έτσι μεγάλη ευελιξία σε αυτόν που διαχειρίζεται τις διαφημίσεις, εφόσον βέβαια γνωρίζει πως να συνδυάσει τα παραπάνω ανά περίπτωση για να στοχεύσει το πλέον κατάλληλο κοινό. Και σε αυτή την περίπτωση η χρέωση γίνεται ανά κλικ, άρα αν ένας χρήστης δεν επισκεφθεί τελικά το site μας, η προβολή της διαφήμισης μας δεν κόστισε τίποτα απολύτως!

 

Φυσικά δεν τίθεται θέμα αν πρέπει να χρησιμοποιείτε τον ένα τύπο διαφημίσεων ή τον άλλο, γιατί εξυπηρετούν εντελώς διαφορετικούς σκοπούς και στόχους. Όπως κάτι αντίστοιχο ισχύει και με αυτούς που έχουν την απορία αν πρέπει να τρέξουν διαφημίσεις Google Ads ή Διαφήμιση στο Facebook. Η καλύτερη απάντηση είναι η εξέταση κάθε περίπτωσης ξεχωριστά, επιλέγοντας ανά περίπτωση διαφορετικό μείγμα καναλιών με διαφορετική κατανομή του budget ανά επιχείρηση. Σε κάθε περίπτωση όμως, το πιο σημαντικό είναι να αναλάβουν τη δημιουργία και την διαχείριση των διαφημίσεων κάποιοι που γνωρίζουν όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες των Google Ads και έχουν αποδεδειγμένη πρακτική εμπειρία σε projects με μεγάλα budgets, ώστε να μπορούν να φέρουν τα μέγιστα αποτελέσματα ακόμα και σε μικρότερα διαφημιστικά ποσά.

Χωρίς να περιαυτολογούμε αυτοί ακριβώς είμαστε εμείς και αν διερωτάστε γιατί, σας παραθέτουμε τους λόγους που υπερέχουμε έναντι του ανταγωνισμού παρακάτω:

- Η εμπειρία που έχουμε στη διαχείριση διαφημίσεων Google Ads είναι τεράστια και τα budgets που έχουμε διαχειριστεί εκ μέρους των πελατών μας είναι ασύγκριτα μεγαλύτερα σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας.

- Οι τιμές μας για να διαχειριστούμε ένα λογαριασμό με διαφημίσεις Google Ads είναι πραγματικά προσιτές, όχι στα λόγια! Δεν μας ενδιαφέρει το εφήμερο κέρδος, αλλά οι σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες.

- Μιλάμε την ίδια γλώσσα με εσάς και σκοπός μας είναι η μέγιστη δυνατή απόδοση των διαφημίσεων (ROAS - Return on Advertisment Spend) και εν τέλει το κέρδος. Αυτοί είναι οι βασικοί μας δείκτες προς εσάς, όχι αμέτρητη ορολογία που τελικά δεν σημαίνει τίποτα για την επιχείρηση και την τσέπη σας.

- Βρισκόμαστε σε Πάτρα, Αθήνα και Κυκλάδες με φυσικά παρουσία και διακρινόμαστε για τη μεγάλη ευχέρεια μετακίνησης ανά την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, οπότε μπορούμε εύκολα να συζητήσουμε για το project σας, όπου και αν βρίσκεστε!

Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας. Δεν είμαστε μια εταιρεία - πυροτέχνημα που θα αναλάβει να υλοποιήσει ένα έργο και μετά θα αναζητάτε χωρίς αποτέλεσμα. Ούτε διαφοροποιούμε την ομάδα μας κάθε λίγους μήνες, αλλάζοντας τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για το έργο σας. Το άτομο που θα γνωρίσετε εξαρχής θα είναι το σημείο επικοινωνίας σας καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Έχουμε πάθος για τη δουλειά μας, κάτι που αντικατοπτρίζεται τόσο στο αποτέλεσμα όσο και σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Το μεράκι μας θα το διαπιστώσετε από την πρώτη κιόλας συνάντησή μας.

Το σημαντικότερο όλων όμως που μας διαχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι πως ποτέ δεν υποσχόμαστε περισσότερα από όσα μπορούμε να κάνουμε και ποτέ δεν κάνουμε λιγότερα από όσα υποσχόμαστε. Δεν θα τάξουμε ποτέ κάτι ανέφικτο για να σας κερδίσουμε από έναν ανταγωνιστή ή για να σας κάνουμε μια ευχάριστη εντύπωση, η οποία όμως αργά ή γρήγορα θα φανεί πλασματική. Μιλάμε πάντα με υπευθυνότητα και γνωρίζοντας τα πάντα πάνω στο αντικείμενο μας, μπορούμε να εγγυηθούμε τα αποτελέσματά μας. 

Ζητήστε μας προσφορά για να διαπιστώσετε όλα τα παραπάνω και κυρίως για να λάβετε μια άκρως ασυναγώνιστη προσφορά για να διαχειριστούμε τις διαφημίσεις σας στη Google.

Ζητήστε Προσφορά

 

 Διαφημιση Google AdWords

Στάδια Συνεργασίας για Διαφημίσεις Google Ads

Εφόσον με βάση τα παραπάνω έχετε αναγνωρίσει τους λόγους που πρέπει να μας επιλέξετε έναντι άλλων εταιρειών για διαφημίσεις Google Ads, θα σας ενδιαφέρει να ενημερωθείτε για το πως υλοποιείται στην πράξη η συνεργασία μας και τι χρειάζεται από την πλευρά σας.

Τα βήματα λοιπόν για να συνεργαστούμε είναι τα εξής:

1. Αφότου επικοινωνήσετε μαζί μας, θα κανονίσουμε μια συνάντηση μαζί σας.
2. Εκεί θα συζητήσουμε, θα αντιληφθούμε και θα καταγράψουμε τις ανάγκες σας.
3. Έπειτα θα κάνουμε τη σχετική έρευνα και μελέτη και έπειτα θα σας αποστείλουμε μια προσφορά που θα περιλαμβάνει το προτεινόμενο από πλευράς μας marketing spend, το handling fee για εμάς και τους στόχους.
4. Εφόσον συμφωνήσετε με την πρότασή μας, ξεκινά και τυπικά η συνεργασία μας.
5. Αρχικά θα χρειαστεί ένα διάστημα για το αρχικό setup του λογαριασμού και των καμπανιών, διάρκειας συνήθως περίπου 10-15 ημερών.
6. Στο διάστημα αυτό θα γίνει και ο σχεδιασμός των εικαστικών που πιθανό θα χρειαστούν για τις καμπάνιες μας. 
7. Το διάστημα του setup, θα προτείνουμε πιθανές βελτιώσεις πάνω στο site, που με βάση την εμπειρία μας ενδεχομένως θα εντοπίσουμε, με στόχο το CRO (Conversion Rate Optimisation), δηλαδή τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων.
8. Πλέον οι διαφημίσεις σας στα Google Ads είναι έτοιμες και live, έτοιμες να αρχίσουν να προβάλλουν αποτελεσματικά την online επιχείρησή σας.
9. Φυσικά εδώ δεν τελειώνει η συνεργασία μας αλλά μόλις ξεκινά, αφού ακολουθεί το σημαντικότερο βήμα, η βελτιστοποίηση των υφιστάμενων καμπανιών και η συνεπής δημιουργία νέων, με στόχο την ελαχιστοποίηση του κόστους και μεγιστοποίηση των κερδών.

 

Εφόσον θέλετε να διαφημίσετε την ιστοσελίδας σας στη Google, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας για μια ανάλυση των αναγκών του project σας, χωρίς απολύτως καμία δέσμευση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Βρισκόμαστε στην εποχή του ίντερνετ. Εσείς θα μείνετε πίσω;

Διαφημισεις AdWords 

Συχνές αναζητήσεις χρηστών: google adwords, google ads, διαφημιση adwords, διαφημισεις google, διαφημιση ιστοσελιδων, διαφημιση στο ιντερνετ, ppc ads, διαφημισεις ppc, ppc adwords, διαφημιση στο google, προωθηση ιστοσελιδων στο google, διαφημιση google adwords, google ads πατρα, διαφημισεις google πατρα, διαφημιση ιστοσελιδων πατρα.

Call me Back

Θέλετε να σας καλέσουμε εμείς; Αφήστε μας το τηλέφωνό σας και σύντομα θα σας τηλεφωνήσουμε.

ΤΟ BLOG ΜΑΣ