Κατοχύρωση Domain

Κατοχύρωση Domain Name

 

Ξεκινάτε μια online επιχείρηση και χρειάζεστε ένα domain name; Έχετε ήδη μια επιχείρηση και ενδιαφέρεστε για την κατοχύρωση του ονόματός της, ώστε να προχωρήσετε με την κατασκευή ιστοσελίδας ή eshop; Σε κάθε περίπτωση εδώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε την κατοχύρωση οποιουδήποτε domain name επιθυμείτε, με μόνη προϋπόθεση να μην έχει ήδη κατοχυρωθεί από κάποιον τρίτο.

Κατοχυρωση Domain Name

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το domain name είναι πρακτικά το όνομα που έχει μια ιστοσελίδα, η διεύθυνση δηλαδή στην οποία θα τη βρει κανείς στο διαδίκτυο. Μαζί με τον server που θα φιλοξενήσει την ιστοσελίδα αυτή, αποτελούν τα δύο πάγια έξοδα που είναι απαραίτητα για κάθε ενεργή ιστοσελίδα παγκοσμίως.

Τα πιο δημοφιλή domain names στη χώρα μας είναι τα εξής:

? .GR, μαζί με όλα τα παράγωγά τους όπως .com.gr, .edu.gr, .net.gr, .org.gr, .gov.gr κ.α.

? .EU για ιστοσελίδες και επιχειρήσεις που αφορούν την Ευρώπη

? .COM για ιστοσελίδες και επιχειρήσεις που αφορούν τις ΗΠΑ ή όλο τον κόσμο

? .CO.UK για ιστοσελίδες και επιχειρήσεις που αφορούν τη Μεγάλη Βρετανία

? .ΙNFO, .BIZ, .CO, .NET και άλλα domains γενικού περιεχομένου

? Κάποιοι από τους νεότερους τύπους domain name όπως .site, .shop, .online κ.α.

Σε εμάς μπορείτε να κατοχυρώσετε όλα τα παραπάνω, καθώς και όποιο άλλο domain name επιθυμείτε! Σύντομα μάλιστα θα είναι διαθέσιμη και η online αναζήτηση domain name με αυτοματοποιημένη κατοχύρωση. Έως τότε όμως μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα με το domain που σας ενδιαφέρει και άμεσα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ολοκληρώσουμε την κατοχύρωση του domain name της επιλογής σας.

Φόρμα Αιτήματος Κατοχύρωσης Domain Name

Συμπληρώστε παρακάτω το Domain Name που επιθυμείτε να κατοχυρώσετε και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες της κατοχύρωσης και της εξόφλησης.

Όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι, οι τιμές μας είναι οι πλέον ανταγωνιστικές, καθώς ανάλογα τον όγκο και τον τύπο των domains που επιθυμείτε να κατοχυρώσετε ή να μεταφέρετε, το κόστος μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 9,9€ ανά έτος, ιδίως αν συμπληρώσετε την κατοχύρωση του ονόματος χώρου με ένα πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων.

 

Εφόσον λοιπόν ενδιαφέρεστε για την κατοχύρωση ενός domain name, μη διστάσετε να συμπληρώσετε την παραπάνω φόρμα ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Βρισκόμαστε στην εποχή του ίντερνετ. Εσείς θα μείνετε πίσω;

 Κατοχύρωση Domain Name

Συχνές αναζητήσεις χρηστών: κατοχύρωση domain, κατοχύρωση domain name, domain name κατοχυρωση, καταχώρηση domain, domain κατοχυρωση, κατοχύρωση domain name πάτρα.

Call me Back

Θέλετε να σας καλέσουμε εμείς; Αφήστε μας το τηλέφωνό σας και σύντομα θα σας τηλεφωνήσουμε.

ΤΟ BLOG ΜΑΣ (Sidebar)