Κατοχύρωση Domain

Αν ξεκινάτε τώρα την δημιουργία της online παρουσίας σας και δεν έχετε ψάξει ιδιαίτερα, ίσως δε ξέρετε τι ακριβώς είναι και τι κάνει το Domain name. To Domain name λοιπόν είναι ένα όνομα ιδιαίτερα σημαντικό γιατί πάνω του θα βασιστεί ακριβώς αυτή η online παρουσία σας. Εξάλλου είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε για να την διασφαλίσετε.

Ένα Domain name είναι στην ουσία η διαδικτυακή σας ταυτότητα, το διαδικτυακό σας brand αλλά και η διεύθυνση σας στο διαδίκτυο. Έτσι κάθε domain είναι μοναδικό και αν το πληκτρολογήσουμε σε οποιονδήποτε browser μας οδηγεί στην εκάστοτε ιστοσελίδα που το αφορά. Βεβαίως είναι και ένα σημαντικό κριτήριο κατάταξης μιας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης.

Από όλα τα παραπάνω καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι ένα Domain name και πόσο προσεκτικά πρέπει να γίνει η επιλογή του. Ένα σωστό Domain name μπορεί να δυναμώσει αποφασιστικά την παρουσία σας στον χώρο του διαδικτύου. Στην NetPatra.gr, στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων λύσεων που σας παρέχουμε είμαστε δίπλα σας και στην κατοχύρωση domain name με οποιαδήποτε κατάληξη (gr, com, net κτλ.), αλλά και για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την σωστή επιλογή!

Ζητήστε Online Προσφορά

ΤΟ BLOG ΜΑΣ

Net patra
Σχετικά με εμάς
Πελατολόγιο
Προσφορές
Επικοινωνία
Sitemap

Προώθηση Ιστοσελίδων
Seo
Google Adwords
Facebook Ads
Social Media Marketing
E-mail Marketing
Sms Marketing
Web Analytics

Άλλες Υπηρεσίες
Κατασκευή E-shop
Φιλοξενία Ιστοσελίδων
Κατοχύρωση Domain
Επαγγελματικές Κάρτες
Logo Design

Μεινετε Ενημερωμενοι για Νεα & Προσφορες

 

Google Partner - NetPatra

 

 

 

   

                             Facebook - Προωθηση Ιστοσελιδων & Κατασκευη Ιστοσελιδων NetPatra.gr    Google+ - Προωθηση Ιστοσελιδων & Κατασκευη Ιστοσελιδων NetPatra.gr    LinkedIn - Προωθηση Ιστοσελιδων & Κατασκευη Ιστοσελιδων NetPatra.gr