ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Προωθηση Ιστοσελιδων

 

Είναι γεγονός πως το ποσοστό των Ελλήνων χρηστών που επισκέπτονται καθημερινά το Internet για να ενημερωθούν, να επικοινωνήσουν και να αγοράσουν είναι ταχέως αυξανόμενο και θα συνεχίσει τα επόμενα χρόνια, ώστε να προσεγγίσει τα Ευρωπαϊκά και διεθνή δεδομένα. Το ποιο site όμως θα επισκεφθεί κάθε χρήστης δεν είναι καθόλου τυχαίο, παρόλο που πολλές φορές ίσως έχετε αναλογιστεί πως "τυχαία έπεσα στην τάδε ιστοσελίδα". Καλώς ή κακώς τις περισσότερες φορές δεν είναι θέμα τύχης, αλλά αποτέλεσμα συστηματικών ενεργειών marketing που έχουν στόχο την προώθηση ιστοσελίδων!

Πλέον το να έχεις μια ιστοσελίδα είναι σαν να έχεις την επαγγελματική σου κάρτα. Όποιος σε γνωρίζει θα έχει ενδεχομένως την κάρτα σου και αν χρειαστεί θα σε βρει, όμως ένας που αναζητά τις υπηρεσίες που προσφέρεις, είτε έχεις επαγγελματικές κάρτες είτε όχι, δεν πρόκειται ποτέ να μάθει για την ύπαρξή σου Το ίδιο συμβαίνει και με το site. Αν κάποιος σας ξέρει, θα ψάξει στο Internet το site σας και θα το βρει, αν όμως δεν σας γνωρίζει και δεν κάνετε ενέργειες digital marketing για την προώθηση της ιστοσελίδας σας, είναι από δύσκολο έως απίθανο να σας βρει, ιδίως μέσα στον ολοένα αυξανόμενο ανταγωνισμό.

Τι να το κάνεις λοιπόν ένα εξαιρετικά λειτουργικό site, αν δεν πρόκειται να το δει κανένας;

 

Προωθηση Ιστοσελιδων Πατρα

 

Ζητήστε να σας παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας για τη βέλτιστη online προβολή σας, χωρίς καμία δέσμευση.

Ζητήστε Προσφορά

 

Έτσι συμπεραίνουμε πόσο κομβικής σημασίας είναι η προώθηση ιστοσελίδων για την online παρουσία μας. Μια σωστή και δομημένη στρατηγική Digital Marketing που θα στοχεύει μεθοδικά τους υποψήφιους πελάτες σας και θα είναι προσαρμοσμένη στα μέτρα σας, μπορεί χωρίς υπερβολές να σας απογειώσει. Εδώ ακριβώς έρχεται ως σύμμαχός σας η NetPatra, φέρνοντας αποδεδειγμένα κορυφαία αποτελέσματα στην προώθηση ιστοσελίδων.

Για να το πετύχουμε αυτό - μεταξύ άλλων - εφαρμόζουμε και την έννοια του "Omnichannel", δηλαδή την πολύπλευρη προσέγγιση του δυνητικού πελάτη από όλα τα διαθέσιμα κανάλια. Έτσι ουσιαστικά τον "περικυκλώνουμε" με διάφορα κανάλια προβολής χωρίς να το αντιλαμβάνεται και τον ωθούμε αυθόρμητα στην αγοραστική απόφαση, χωρίς να τον βομβαρδίζουμε μονόπλευρα από ένα κανάλι. 

 

Omnichannel

 
Μεταξύ λοιπόν των βασικότερων online καναλιών που χρησιμοποιούμε στα πλαίσια του Digital Marketing Strategy που ακολουθούμε για την προώθηση μιας ιστοσελίδας, είναι τα εξής:

- SEO - Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για Μηχανές Αναζήτησης
Πιθανόν έχετε ακούσει το Search Engine Optimization ή αλλιώς SEO, που δεν είναι τίποτα άλλο από τη βελτιστοποίηση του website σας, ώστε να είναι φιλικότερο προς τις μηχανές αναζήτησης, όπως η Google. Όσο πιο φιλική θεωρείται η ιστοσελίδα σας από τη Google, τόσο πιο πιθανό είναι να σας ανεβάσει ψηλότερα στα οργανικά αποτελέσματα, δηλαδή στο τι θα δει ένας χρήστης όταν κάνει μια αναζήτηση. Αυτό όπως εύκολα καταλαβαίνετε, σημαίνει αυτομάτως μεγαλύτερη προβολή σας σε δυνητικούς πελάτες χωρίς να χρειάζεται να πληρώνετε για κάθε click, όπως στα περισσότερα κανάλια προώθησης ιστοσελίδων. 

- Διαφημίσεις Google Ads
Σίγουρα έχετε συναντήσει πολλές διαφημίσεις της Google πραγματοποιώντας μια αναζήτηση, διαβάζοντας τα νέα, βλέποντας κάποια videos στο YouTube ή ακόμα και διαβάζοντας τα e-mails σας στο Gmail. Για κάθε click σε αυτού του τύπου τη διαφήμιση υπάρχει μια χρέωση από τη Google, οπότε είναι ξεκάθαρο πόσο σημαντικό είναι αυτός που θα αναλάβει τη δημιουργία και τη διαχείριση των διαφημίσεών σας να είναι εξειδικευμένος, καθώς θα σας εξοικονομεί χρήματα πραγματικά σε κάθε click!

- Διαφήμιση στο Facebook
Ένα από τα πλέον αναπτυσσόμενα κανάλια online προώθησης ιστοσελίδων στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια είναι τα Facebook Ads, οι διαφημίσεις δηλαδή που όλοι όσοι έχουμε προφίλ στο Facebook έχουμε παρατηρήσει. Ιδίως αν η επιχείρησή σας δραστηριοποιείται στον ευρύτερο κλάδο της μόδας ή σε κλάδο που γενικότερα η εικόνα παίζει σημαντικό ρόλο, πιθανόν αυτό το κανάλι θα σας είναι το πλέον χρήσιμο. Για αυτό εμπιστευθείτε τη διαχείρισή τους σε κάποια εξειδικευμένη ομάδα, ώστε να έχετε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα, χωρίς να σπαταλάτε χρήματα άσκοπα.

- Social Media Marketing
Τα Social Media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και όσο περισσότεροι χρήστες τα χρησιμοποιούν, τόσο πιο χρήσιμα εργαλεία γίνονται στη φαρέτρα κάθε online επιχειρηματία, που επιδιώκει να αλληλεπιδράσει με το κοινό του. Πριν λίγα χρόνια όταν αναφερόμασταν στα Social Media εννοούσαμε κυρίως το Facebook, τα τελευταία χρόνια όμως έχουν καταλάβει σημαντικό μερίδιο και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (τόσο παγκοσμίως όσο και στην Ελλάδα), όπως το Instagram, το YouTube (ναι και αυτό μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι) και άλλα.

- E-mail & SMS Marketing
Όσο και αν αναπτύσσονται τα κανάλια με στόχο την έμμεση προώθηση ιστοσελίδων, οι άμεσοι τρόποι παραμένουν χρήσιμοι και σημαντικά αποδοτικοί, εφόσον φυσικά χρησιμοποιηθούν σωστά. Μαζικά μεν αλλά στοχευμένα μηνύματα στο κινητό, segmented newsletters και e-mail automations, ακόμα και μηνύματα στο Viber, είναι κανάλια που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την επιχείρησή σας. Φυσικά αν τέτοιες ενέργειες γίνουν χωρίς στρατηγική και μη λαμβάνοντας υπόψιν τις βέλτιστες πρακτικές, είναι πολύ πιθανόν να σας δημιουργήσουν μπλεξίματα, ακόμα και νομικά!

 

Χρειάζεστε έναν έμπειρο και αξιόπιστο συνεργάτη για την προώθηση της ιστοσελίδας σας; Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για μια ανάλυση των αναγκών του project σας, χωρίς απολύτως καμία δέσμευση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Κάνουμε αυτά που υποσχόμαστε. Τίποτα λιγότερο!

Προωθηση Ιστοσελιδων Πατρα 

Συχνές αναζητήσεις χρηστών: προώθηση ιστοσελίδων, προωθηση ιστοσελιδων, διαφημιση ιστοσελιδων, διαφήμιση ιστοσελίδων, διαφημιση στο ιντερνετ, διαφήμιση στο internet, διαφημιση στο διαδικτυο, διαφημιση ιστοσελιδασ, διαφημιση στο ιντερνετ τιμεσ, προωθηση ιστοσελιδων πατρα, διαφημιση ιστοσελιδων πατρα, διαφημιση στο ιντερνετ πατρα

Call me Back

Θέλετε να σας καλέσουμε εμείς; Αφήστε μας το τηλέφωνό σας και σύντομα θα σας τηλεφωνήσουμε.

ΤΟ BLOG ΜΑΣ (Sidebar)