ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Προωθηση Ιστοσελιδων

 

Είναι γεγονός πως το ποσοστό των Ελλήνων χρηστών που επισκέπτονται καθημερινά το Internet για να ενημερωθούν, να επικοινωνήσουν και να αγοράσουν είναι ταχέως αυξανόμενο και θα συνεχίσει τα επόμενα χρόνια, ώστε να προσεγγίσει τα Ευρωπαϊκά και διεθνή δεδομένα. Το ποιο site όμως θα επισκεφθεί κάθε χρήστης δεν είναι καθόλου τυχαίο, παρόλο που πολλές φορές θα έχετε ακούσει - ή θα έχετε πει - πως τυχαία έπεσα στο τάδε site. Καλώς ή κακώς τις περισσότερες φορές δεν είναι τύχη, αλλά αποτέλεσμα συστηματικών ενεργειών marketing που έχουν στόχο την προώθηση ιστοσελίδων!

Πλέον το να έχεις μια ιστοσελίδα είναι σαν να έχεις την επαγγελματική σου κάρτα. Όποιος σε ξέρει θα έχει μεν την κάρτα σου και αν χρειαστεί θα σε βρει, όμως ένας που αναζητά τις υπηρεσίες σου, είτε έχεις επαγγελματικές κάρτες είτε όχι, δεν πρόκειται ποτέ να μάθει για τις υπηρεσίες σας. Το ίδιο συμβαίνει και με το site. Αν κάποιος σας ξέρει θα ψάξει στο Internet το site σας και θα το βρει, αν όμως δεν σας ξέρει και δεν κάνετε ενέργειες digital marketing για την προώθηση του site σας, πλέον στον αυξανόμενο ανταγωνισμό είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να σας βρει.

Τι να το κάνεις λοιπόν ένα εξαιρετικά λειτουργικό site, αν δεν πρόκειται να το δει κανένας;

 

Προωθηση Ιστοσελιδων Πατρα

 

Ζητήστε να σας παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας για τη βέλτιστη online προβολή σας, χωρίς καμία δέσμευση.

Ζητήστε Προσφορά

 

Έτσι συμπεραίνουμε πόσο κομβικής σημασίας είναι η προώθηση ιστοσελίδων για την online παρουσία μας. Μια σωστή και δομημένη στρατηγική Digital Marketing, προσαρμοσμένη στα μέτρα σας που θα στοχεύει μεθοδικά τους υποψήφιους πελάτες σας, μπορεί χωρίς υπερβολές να σας απογειώσει. Εδώ ακριβώς έρχεται ως σύμμαχός σας το Net Patra, φέρνοντας αποδεδειγμένα κορυφαία αποτελέσματα στην προώθηση ιστοσελίδων.

Για να το πετύχουμε αυτό μεταξύ άλλων εφαρμόζουμε και την έννοια του "Omnichannel", δηλαδή την πολύπλευρη προσέγγιση του δυνητικού πελάτη από όλα τα διαθέσιμα κανάλια. Έτσι ουσιαστικά χωρίς να το αντιλαμβάνεται τον περικυκλώνουμε από διάφορα κανάλια προβολής και τον ωθούμε αυθόρμητα στην αγοραστική απόφαση, χωρίς να τον βομβαρδίζουμε μονόπλευρα από ένα κανάλι. 

 

Omnichannel

 
Μεταξύ λοιπόν των βασικότερων online καναλιών που χρησιμοποιούμε στα πλαίσια του Digital Marketing Strategy που ακολουθούμε για την προώθηση μιας ιστοσελίδας, είναι τα εξής:

- SEO - Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για Μηχανές Αναζήτησης
Πιθανόν έχετε ακούσει το Search Engine Optimization ή αλλιώς SEO, που δεν είναι τίποτα άλλο από τη βελτιστοποίηση του website σας, ώστε να είναι φιλικότερο προς τις μηχανές αναζήτησης, (όπως η Google). Όσο πιο φιλική θεωρείται η ιστοσελίδα σας από τη Google, τόσο πιο πιθανό είναι να σας ανεβάσει ψηλότερα στα οργανικά αποτελέσματα, δηλαδή στο τι θα δει ένας χρήστης όταν κάνει μια αναζήτηση. Αυτό όπως εύκολα καταλαβαίνετε, σημαίνει αυτομάτως μεγαλύτερη προβολή σας σε δυνητικούς πελάτες χωρίς να χρειάζεται να πληρώνετε για κάθε click, όπως στα περισσότερα κανάλια για προώθηση ιστοσελίδων. 

- Διαφημίσεις Google AdWords
Σίγουρα έχετε συναντήσει πάρα πολλές διαφημίσεις της Google όταν αναζητάτε κάτι, όταν διαβάζετε τα νέα σας, ακόμα και όταν βλέπετε κάποια videos στο YouTube ή διαβάζετε τα email σας στο Gmail. Για κάθε click σε αυτού του τύπου τη διαφήμιση, υπάρχει μια χρέωση από τη Google, οπότε είναι ξεκάθαρο πόσο σημαντικό είναι αυτός που θα αναλάβει το set up και τη διαχείριση των καμπανιών σας να είναι ειδικός, εξοικονομώντας σας χρήματα για κάθε click!

- Διαφήμιση στο Facebook
Ένα από τα πλέον αναπτυσσόμενα κανάλια online προώθησης ιστοσελίδων στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια είναι τα Facebook Ads, οι διαφημίσεις δηλαδή που όλοι όσοι έχουμε προφίλ στο Facebook έχουμε παρατηρήσει. Ιδίως αν η επιχείρησή σας δραστηριοποιείται στον ευρύτερο κλάδο της μόδας ή σε κλάδο που γενικότερα η εικόνα παίζει σημαντικό ρόλο, πιθανόν αυτό το κανάλι θα σας είναι το πλέον χρήσιμο. Για αυτό εμπιστευθείτε τη διαχείρισή τους σε κάποια εξειδικευμένη ομάδα, ώστε να έχετε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

- Social Media Marketing
Τα Social Media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και όσο περισσότεροι χρήστες τα χρησιμοποιούν, τόσο πιο χρήσιμα εργαλεία γίνονται στη φαρέτρα κάθε online επιχειρηματία, που επιδιώκει να αλληλεπιδράσει με το κοινό του. Πριν λίγα χρόνια όταν αναφερόμασταν στα Social Media εννοούσαμε κυρίως το Facebook, τα τελευταία χρόνια όμως έχουν καταλάβει σημαντικό μερίδιο και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (τόσο παγκοσμίως όσο και στην Ελλάδα), όπως το Instagram, το YouTube (ναι και αυτό μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι) και άλλα.

- E-mail & SMS Marketing
Όσο και αν αναπτύσσονται τα κανάλια με στόχο την έμμεση προώθηση ιστοσελίδων, οι άμεσοι τρόποι παραμένουν χρήσιμοι και σημαντικά αποδοτικοί, εφόσον φυσικά χρησιμοποιηθούν σωστά. Μαζικά μεν αλλά στοχευμένα μηνύματα στο κινητό, segmented newsletters και e-mail automations, ακόμα και μηνύματα στο Viber, είναι κανάλια που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την επιχείρησή σας. Φυσικά αν τέτοιες ενέργειες γίνουν χωρίς στρατηγική και μη λαμβάνοντας υπόψιν τις βέλτιστες πρακτικές, είναι πολύ πιθανόν να σας δημιουργήσουν μπλεξίματα, πιθανόν και νομικά!

 

Χρειάζεστε έναν έμπειρο και αξιόπιστο συνεργάτη για την προώθηση της ιστοσελίδας σας; Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για μια ανάλυση των αναγκών του project σας, χωρίς απολύτως καμία δέσμευση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Κάνουμε αυτά που υποσχόμαστε. Τίποτα λιγότερο!

Προωθηση Ιστοσελιδων Πατρα 

Συχνές αναζητήσεις χρηστών: προώθηση ιστοσελίδων, προωθηση ιστοσελιδων, διαφημιση ιστοσελιδων, διαφήμιση ιστοσελίδων, διαφημιση στο ιντερνετ, διαφήμιση στο internet, διαφημιση στο διαδικτυο, διαφημιση ιστοσελιδασ, διαφημιση στο ιντερνετ τιμεσ, προωθηση ιστοσελιδων πατρα, διαφημιση ιστοσελιδων πατρα, διαφημιση στο ιντερνετ πατρα

Ζητήστε Online Προσφορά Ζητήστε Online Προσφορά

ΤΟ BLOG ΜΑΣ