Ραδιοφωνική Διαφήμιση

Ραδιοφωνική Διαφήμιση

 

H Ραδιοφωνική Διαφήμιση είναι μια κατ΄ εξοχήν βασική επιλογή για επιχειρήσεις που επιθυμούν μαζικό branding, ιδίως για όσες ενδιαφέρονται πρωτίστως για τοπική διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν ευρεία μάζα καταναλωτών, καθώς και για εταιρείες που στοχεύσουν στην προσέλκυση κοινών που κατά κανόνα δεν βρίσκονται online.

Είναι γεγονός πως κάποια από τα βασικά πλεονεκτήματα της online διαφήμισης είναι η προβολή της σε απόλυτα στοχευμένα κοινά (βάσει μεγάλης ποικιλίας φίλτρων) και τα απόλυτα μετρήσιμα αποτελέσματα (σε πόσους χρήστες εμφανίστηκε μια διαφήμιση, πόσοι επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα μέσω της διαφήμισης, πόσοι τελικά αγόρασαν κ.α.), όμως κανένα από αυτά τα δύο δεν ισχύουν στη ραδιοφωνική διαφήμιση. Αν λοιπόν επιθυμείτε να μετρήσετε το αποτέλεσμα της διαφήμισής σας με συγκεκριμένα νούμερα είναι αρκετά δύσκολο στη ραδιοφωνική διαφήμιση, όπως και το να επιλέξετε με ακρίβεια το κοινό που θα την ακούσει.

Από την άλλη, αν είστε μια επιχείρηση που επιθυμεί έντονη τοπική διαφήμιση, με υψηλή συχνότητα προβολής, με ένα ηχητικό μήνυμα που μπορεί να εντυπωθεί στο μυαλό του ακροατή ή αν το αντικείμενο της επιχείρησής σας αφορά μια μεγάλη μερίδα πληθυσμού και πιθανόν κάθε ακροατής είναι και υποψήφιος πελάτης σας, τότε η ραδιοφωνική διαφήμιση είναι μια πολύ καλή επιλογή, ιδίως σε συνδυασμό με στοχευμένες ενέργειες digital marketing. 

 Ραδιοφωνα Πατρα

(εικόνα από live24.gr)

Η ομάδα του NetPatra, στην προσπάθειά μας να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη και να είμαστε σε θέση να στοχεύσουμε οποιοδήποτε κοινό επιθυμεί μια επιχείρηση, έχουμε φροντίσει να συνεργαζόμαστε με όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Πάτρα όπως φαίνεται παρακάτω, αλλά και με μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς πανελλαδικά, προσφέροντας τη μεγαλύτερη δυνατή γκάμα επιλογών.

Μάλιστα είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε τόσο πακέτα ραδιοφωνικής διαφήμισης σε έναν μόνο σταθμό (γιατί αυτόν προτιμάτε ή γιατί αυτός ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας), όσο και πλάνα ραδιοφωνικής διαφήμισης σε περισσότερους του ενός ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Πάτρα, φροντίζοντας πάντα να καλύψουμε πληρέστερα τις ανάγκες και τους στόχους σας.

Πέρα όμως από τα πακέτα ραδιοφωνικής διαφήμισης, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε και άλλες συνοδευτικές υπηρεσίες για ραδιοφωνικές διαφημίσεις σε περίπτωση που τις χρειάζεστε και συγκεκριμένα:

- Στον σχεδιασμό του περιεχομένου και του σεναρίου της διαφήμισης, καθώς είναι σημαντική μια ραδιοφωνική διαφήμιση να δημιουργεί εικόνες στο μυαλό των ακροατών, ώστε να είναι πιο ελκυστική, πιο σαφής και να μπορεί ευκολότερα να εντυπωθεί στο υποσυνείδητό τους. 

- Στη δημιουργία του ραδιοφωνικού σποτ, δηλαδή στην παραγωγή του ηχητικού που θα μεταδίδεται από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, είτε αυτό το έχετε ετοιμάσει εσείς είτε το αποφασίσαμε μαζί. Υπάρχει μάλιστα η δυνατότητα να επιλεγούν ακόμα και διάσημοι για την εκφώνηση της δική σας διαφήμισης με αναγνωρίσιμες φωνές.

 

Εφόσον λοιπόν ενδιαφέρεστε για την προβολή της επιχείρησής σας μέσω του Ραδιοφώνου μη διστάσετε να συμπληρώσετε την παραπάνω φόρμα

ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Ραδιοφωνικες Διαφημισεις Πατρα

 

Συχνές αναζητήσεις χρηστών: ραδιοφωνικη διαφημιση πατρα, ραδιοφωνικη διαφημιση, διαφημιση στο ραδιοφωνο, ραδιοφωνικεσ διαφημισεισ, ραδιοφωνικεσ διαφημισεισ πάτρα, διαφημιση ραδιοφωνο, radio ads, radiofonikes diafimiseis, radiofoniki diafimisi patra.

Call me Back

Θέλετε να σας καλέσουμε εμείς; Αφήστε μας το τηλέφωνό σας και σύντομα θα σας τηλεφωνήσουμε.

ΤΟ BLOG ΜΑΣ (Sidebar)