Sms Marketing

SMS Marketing

 

Η μαζική αποστολή SMS είναι η μέθοδος marketing με τα μεγαλύτερα ποσοστά διείσδυσης στους χρήστες, για αυτό και χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια. Μπορεί κάποιος χρήστης να μη δει τη διαφήμισή σας στη Google, να μη δει το Post σας στο Facebook, να μη δει καν το e-mail που θα του στείλετε, όμως είναι σχεδόν απίθανο να μη δει το μήνυμα που θα λάβει στο κινητό του μέσα από μια ενέργεια SMS Marketing. Φυσικά, από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλοί ακόμα παράγοντες που θα καθορίσουν αν τα μαζικά SMS που θα σταλούν θα έχουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ευτυχώς για εσάς, γνωρίζουμε καλά τους παράγοντες αυτούς!

 SMS Marketing

 

Πλεονεκτήματα SMS Marketing

Πέρα από το υψηλό ποσοστό διείσδυσης, η μαζική αποστολή SMS έχει πολλά ακόμα πλεονεκτήματα, που την καθιστούν μια αρκετά αποτελεσματική λύση για προώθηση υπηρεσιών ή / και προϊόντων.

- Πρώτα από όλα τα μαζικά SMS είναι πολύ οικονομικά και ειδικότερα εμείς έχουμε φροντίσει να έχουμε τις χαμηλότερες τιμές που θα βρείτε, φτάνοντας ακόμα και τα 3,9 cents ανά SMS (0,039€/SMS)! Έτσι για παράδειγμα αν έχετε μια βάση με 1.000 κινητά τηλέφωνα, το κόστος των SMS θα θα κυμανθεί περίπου στα 40€ για να στείλετε από ένα στοχευμένο μήνυμα σε κάθε δυνητικό σας πελάτη. Αν λοιπόν έστω 1 από τους 1.000 μετατραπεί σε πελάτης (είτε άμεσα είτε σε δεύτερο χρόνο), είναι πολύ πιθανόν να αποσβέσετε το κόστος της αποστολής, κερδίζοντας παράλληλα brand awareness και engagement με τους υπόλοιπους 999, ακόμα και αν δεν ανταποκριθούν άμεσα στο SMS σας.

- Τα αποτελέσματα από τη μαζική αποστολή SMS και γενικότερα κάθε ενέργεια SMS Marketing είναι απολύτως μετρήσιμα. Μπορείτε να δείτε πόσα από τα SMS σας ανοίχτηκαν, πόσα clicks πατήθηκαν (αν στο περιεχόμενο προσθέσετε κάποιο link) και όποια άλλα χρήσιμα δεδομένα χρειάζεστε. Κάτι ανάλογο βέβαια ισχύει και με το E-mail Marketing.

- Παράλληλα, ο αντίκτυπος της ενέργειες γίνεται άμεσα αντιληπτός, καθώς άμεσα μετά την αποστολή οι χρήστες θα λάβουν τα μαζικά SMS στο κινητό τους. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνες, τo 98% των SMS ανοίγονται και διαβάζονται μέσα στα επόμενα δύο λεπτά από την στιγμή που παρελήφθησαν.

- Εκτός αυτών, με τη μαζική αποστολή SMS μπορείτε να δώσετε έναν εντελώς διαφορετικό τόνο στην επικοινωνία σας με τους πελάτες, πιο φιλικό, άμεσο και προσωπικό. Ιδιαίτερα αν χρησιμοποιήσετε τις βέλτιστες τακτικές SMS Marketing - για τις οποίες μπορούμε να σας ενημερώσουμε - μπορείτε να επιτύχετε μια προσέγγιση εντελώς διαφορετική από αυτή που επιτυγχάνουν οι διαφημίσεις σε άλλα κανάλια, πετυχαίνοντας εν τέλει θεαματικά αποτελέσματα.

- Τέλος, θα διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό και παράλληλα θα αποκτήσετε κύρος, δείχνοντας σε πελάτες και ανταγωνιστές πως ακολουθείτε τις πλέον σύγχρονες μεθόδους προώθησης και επικοινωνίας.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πιο βασικά πλεονεκτήματα της μαζικής αποστολής SMS. Εφόσον σας ενδιαφέρει, θα σας αναλύσουμε σε βάθος τα οφέλη από την εφαρμογή ενεργειών SMS Marketing.

 

Ζητήστε μας προσφορά για να διαπιστώσετε όλα τα παραπάνω και κυρίως για να λάβετε μια άκρως ασυναγώνιστη προσφορά για να διαχειριστούμε το SMS Marketing της επιχείρησής σας.

Ζητήστε Προσφορά

 

Μαζική Αποστολή SMS

 

Μαζικά SMS - Χαρακτηριστικά

Η μαζική αποστολή SMS μπορεί να διαφέρει από πάροχο σε πάροχο, ως προς τα χαρακτηριστικά που σας προσφέρουν. Εμείς έχουμε φροντίσει για τις πλέον αποδοτικές μεθόδους SMS Marketing, δίνοντάς σας τα κορυφαία χαρακτηριστικά. Πιο συγκεκριμένα, στα μαζικά SMS που θα στείλετε σε συνεργασία με εμάς, θα έχετε τις εξής δυνατότητες:

✔ Ενιαία χρέωση προς όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (όλες τις εταιρείες)

✔ Μπορείτε να αποστείλετε SMS στο σύνολο των επαφών ή σε ομάδες επαφών

✔ Μπορείτε να στείλετε προγραμματισμένα sms

✔ Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αναφορές παράδοσης της αποστολής σας

✔ Μπορείτε να ανεβάσετε όλες σας τις επαφές με μερικά clicks

✔ Μπορείτε να επιλέξετε ποιος θα φαίνεται ως αποστολέας, ώστε ο παραλήπτης να αναγνωρίζει άμεσα ότι εσείς έχετε στείλει το ενημερωτικό μήνυμα

✔ Κάθε μήνυμα μπορεί να περιλαμβάνει έως 160 χαρακτήρες

✔ Μπορείτε να στείλετε Long SMS (έως 765 χαρακτήρες)

✔ Στο μήνυμά σας μπορείτε να ενσωματώσετε και links

✔ Μπορείτε να  αποθηκεύστε πρότυπα μηνύματα που χρησιμοποιείτε συχνά, ώστε να τα ξαναστέλνετε με ένα απλό click

✔ Υπάρχει Ελληνικό περιβάλλον διαχείρισης, για ευκολότερη πλοήγηση

 Μαζικα SMS

 

Μαζική Αποστολή SMS - Σε ποιους απευθύνεται;

Όπως είδαμε παραπάνω, τα μαζικά SMS είναι μια μέθοδος για άμεση επικοινωνία με πολλά πλεονεκτήματα. Σκέφτεστε αν αυτή η μέθοδος marketing ταιριάζει στην περίπτωσή σας; Δείτε παρακάτω τους κυριότερους τομείς που έχει εφαρμογή η μαζική αποστολή SMS και γενικότερα το SMS Marketing:

- Σε E-shop αλλά και γενικότερα σε επιχειρήσεις εμπορίου και λιανικών πωλήσεων. Ενημερώστε τους πελάτες σας για ασυναγώνιστες προσφορές, για νέες παραλαβές και για ότι άλλο μπορεί να ενδιαφέρει το κοινό σας.

- Σε φυσικά καταστήματα που ακόμα δεν έχετε e-shop. Μπορείτε να ενημερώσετε το κοινό για κάποια προσφορά ή κάποιο event στο χώρο σας, ώστε να αυξήσετε άμεσα την πελατεία και τα "πόδια".

- Σε εταιρείες παροχής υπηρεσιών. Θυμίστε στο κοινό σας τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας, εκμεταλλευόμενοι και την εποχικότητα (π.χ. είστε ψυκτικός, ξεκινήστε τον Μάιο που αρχίζει η ζήτηση σε κλιματιστικά. είστε λογιστικό γραφείο, ενημερώστε το κοινό σας εγκαίρως για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων κ.λπ.).

- Σε τουριστικές επιχειρήσεις. Γνωρίζετε καλύτερα από εμάς πως ο πιο επικερδής πελάτης είναι ο επαναλαμβανόμενος. Τι καλύτερο λοιπόν από το να τους υπενθυμίσετε την παρουσία σας - ιδανικά και με μια δελεαστική προσφορά - ώστε να σας επιλέξουν και πάλι:

- Σε πολιτικούς και άλλους υποψήφιους εκλογών. Με το SMS Marketing επιτυγχάνετε αμεσότητα επικοινωνίας με την ευρεία βάση των ψηφοφόρων και μάλιστα σε χαμηλό κόστος. Εσείς θα αρνηθείτε έναν τέτοιο σύμμαχο στην προεκλογική σας καμπάνια ή ακόμα και στην υπενθύμιση της παρουσίας σας στο εκλογικό σας κοινό;

- Σε φροντιστήρια και εκπαιδευτικά κέντρα. Χρησιμοποιήστε το SMS Marketing για να ενημερώσετε τους σπουδαστές σας για την περίοδο νέων εγγραφών, για προσφορές ή για ότι άλλο χρειάζεστε.

- Σε συνεργεία αυτοκινήτων, αξιοποιώντας ενέργειες που έχουν ορισμένη κυκλικότητα, όπως την αλλαγή λαδιών, το service, το ΚΤΕΟ κ.α. Θυμίστε τους τις υποχρεώσεις τους και ταυτόχρονα την παρουσία σας.

- Σε κάθε επιχείριση που προέβη πρόσφατα σε κάποια αλλαγή, ώστε να ενημερώσετε τους πελάτες σας και να μην χάσετε ούτε έναν! Η μεταβολή μπορεί να αφορά το τηλέφωνό σας, η έδρα σας, το ωράριό σας ή οτιδήποτε άλλο είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι πελάτες σας.

- Σε κάθε επιχείρηση που θέλει να δημιουργήσει μια πιο άμεση σχέση με τους πελάτες της, στέλνοντας ευχετήρια SMS για σημαντικές γιορτές (Χριστούγεννα, Πάσχα, ακόμα και μεγάλες ονομαστικές εορτές). Πιστέψτε μας, θα διαπιστώσετε εντυπωσιακά αποτελέσματα, καθώς η προσέγγιση με προσωπικό τρόπο και όχι πωλησιακό, είναι η αποδοτικότερη.

- Γενικότερα, σε κάθε επιχείρηση που δεν μένει πίσω αλλά ακολουθεί τις πλέον σύγχρονες τακτικές προώθησης ιστοσελίδων και επιθυμεί ταυτόχρονα να μεγιστοποιήσει την πελατειακή της βάση και τα κέρδη της.

 

Εφόσον θέλετε και εσείς να επικοινωνήσετε ευθέως με το κοινό σας και να διαφημιστείτε με χαμηλό κόστος, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας για μια ανάλυση των αναγκών του project σας, χωρίς απολύτως καμία δέσμευση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Μαζική Αποστολή SMS - SMS Marketing

 

Συχνές αναζητήσεις χρηστών: sms marketing, bulk sms, μαζικα sms, mazika sms, μηνυματα viber, μαζική αποστολή sms, αποστολη sms, mass sms, αποστολη sms απο υπολογιστη σε κινητο, σμσ μαρκετινγκ, μαζικη αποστολη sms, send sms online, αποστολή μαζικών sms, send sms from pc, sms μαζικα, sms μεσω internet, αποστολή sms μέσω internet, ομαδικα sms, ομαδικη αποστολη sms, μαζικη αποστολη μηνυματων, μαζικα μηνυματα

Call me Back

Θέλετε να σας καλέσουμε εμείς; Αφήστε μας το τηλέφωνό σας και σύντομα θα σας τηλεφωνήσουμε.

ΤΟ BLOG ΜΑΣ (Sidebar)