Κατασκευή E-shop

Κατασκευη Eshop

 

Έχετε ένα φυσικό κατάστημα και θέλετε να το μεταφέρετε στο διαδίκτυο; Έχετε μια ιδέα και θέλετε να τη μετατρέψετε σε ηλεκτρονική επιχείρηση; Τότε μάλλον βρίσκεστε στο σωστό δρόμο, καθώς θεωρείται ολοένα και πιο απαραίτητη η online παρουσία, ιδίως για επιχειρήσεις που παρέχουν αγαθά ή υπηρεσίες. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα το E-commerce καταγράφει ραγδαία ανάπτυξη τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως, με τον τζίρο των online αγορών να αυξάνεται σημαντικά χρόνο με το χρόνο. Για αυτό αν έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε στην κατασκευή e-shop, μην καθυστερείτε αλλά δράστε άμεσα για να προλάβετε τους ανταγωνιστές σας!

Κατασκευη Eshop

 

Η ομάδα του NetPatra ασχολείται με την Κατασκευή E-shop στην Πάτρα εδώ και αρκετά χρόνια, διαθέτοντας εμπειρία 12 και πλέον ετών στην δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και στην προώθηση ιστοσελίδων. Δεν ασχολούμαστε απλά με τη κατασκευή e-shop, αλλά φροντίζουμε πάντα να παραδίδουμε e-shops αντικειμενικά όμορφα και πλήρως λειτουργικά.

Εκτός αυτού, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να μας επιλέξετε για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του δικού σας e-shop. Οι λόγοι που υπερέχουμε έναντι του ανταγωνισμού είναι οι εξής:

- Οι τιμές μας για την κατασκευή e-shop είναι πραγματικά προσιτές, όχι στα λόγια! Άλλωστε, είμαστε οι μόνοι που εγγυόμαστε ότι αν μας στείλετε μια προσφορά ανταγωνιστή για κάποια υπηρεσία που επιθυμείτε, εμείς θα συντάξουμε και θα σας παρουσιάσουμε μια πιο συμφέρουσα.

Η εμπειρία μας στον σχεδιασμό και την κατασκευή e-shop είναι αδιαμφισβήτητη και επιβεβαιώνεται όχι μόνο με τα λόγια, αλλά με τα έργα των ικανοποιημένων πελατών / συνεργατών μας.

Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας. Δεν είμαστε μια εταιρεία - πυροτέχνημα που θα αναλάβει να υλοποιήσει ένα έργο και μετά θα αναζητάτε χωρίς αποτέλεσμα. Ούτε διαφοροποιούμε την ομάδα μας κάθε λίγους μήνες, αλλάζοντας τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για το έργο σας. Το άτομο που θα γνωρίσετε εξαρχής θα είναι το σημείο επικοινωνίας σας καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Έχουμε πάθος για τη δουλειά μας, κάτι που αντικατοπτρίζεται στο αποτέλεσμα αλλά και σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας. Το μεράκι μας για την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων και γενικότερα για τον χώρο του Digital, θα το διαπιστώσετε από την πρώτη κιόλας συνάντησή μας.

Το σημαντικότερο όλων όμως που μας διαχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι πως ποτέ δεν υποσχόμαστε περισσότερα από όσα μπορούμε να κάνουμε και ποτέ δεν κάνουμε λιγότερα από όσα υποσχόμαστε. Δεν θα σας τάξουμε ποτέ κάτι ανέφικτο για να σας κερδίσουμε από έναν ανταγωνιστή ή για να σας κάνουμε μια ευχάριστη εντύπωση, η οποία όμως αργά ή γρήγορα θα φανεί πλασματική. Μιλάμε πάντα με υπευθυνότητα και γνωρίζοντας τα πάντα πάνω στο αντικείμενο μας, μπορούμε να εγγυηθούμε τα αποτελέσματά μας.

Ζητήστε μας προσφορά για να διαπιστώσετε όλα τα παραπάνω και κυρίως για να λάβετε μια άκρως ασυναγώνιστη προσφορά για κατασκευή e-shop.

  Ζητήστε Προσφορά

 

Στάδια Συνεργασίας για Κατασκευή E-Shop

Εφόσον με βάση τα παραπάνω έχετε αναγνωρίσει τους λόγους που πρέπει να μας επιλέξετε έναντι άλλων εταιρειών κατασκευής e-shop, σίγουρα θα σας ενδιαφέρει να ενημερωθείτε για το πως εφαρμόζεται στην πράξη η συνεργασία μας και τι χρειάζεται από την πλευρά σας.

Δημιουργια E-shop

Τα βήματα λοιπόν για να συνεργαστούμε στην κατασκευή e-shop είναι τα εξής:

1. Αφότου επικοινωνήσετε μαζί μας, θα κανονίσουμε μια συνάντηση μαζί σας.
2. Εκεί θα συζητήσουμε, θα αντιληφθούμε και θα καταγράψουμε τις ανάγκες σας.
3. Έπειτα θα σας ετοιμάσουμε και θα σας αποστείλουμε μια προσφορά που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας, στην οποία θα αναφέρεται τόσο το κόστος όσο και ο χρόνος υλοποίησης.
4. Εφόσον συμφωνήσετε με την πρότασή μας, ξεκινά και τυπικά η συνεργασία μας.
5. Εδώ θα χρειαστούμε από πλευρά σας ότι υλικό έχετε διαθέσιμο, όπως logo, εικόνες, κείμενα κλπ.
6. Την ίδια ώρα εμείς ξεκινάμε τα διαδικαστικά, όπως την κατοχύρωση domain name και την ενοικίαση server για φιλοξενία ιστοσελίδων.
7. Εντός λίγων ημερών σας προτείνουμε το σχεδιαστικό κομμάτι του website, το design δηλαδή, ώστε να καταλήξουμε και σε αυτό.
8. Όταν πλέον καταλήξουμε και με το design, προχωρούμε στη υλοποίηση του νέου σας website, δηλαδή στην κατασκευή του e-shop.
9. Μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος, αφότου πλέον γνωρίζουμε το αντικείμενο της επιχείρησης και τις ανάγκες σας, θα σας ετοιμάσουμε ένα δωρεάν digital marketing plan για την online προώθηση του e-shop σας. Ανάλογα με τις ανάγκες μπορεί να περιλαμβάνονται ενέργειες Διαφημίσεις Google AdsFacebook AdsΒελτιστοποίηση ιστοσελίδων SEO κ.α.
10. Όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή του e-shop και πριν βγει live σας την παρουσιάζουμε, για την πραγματοποίηση πιθανών μικροαλλαγών.
11. Πλέον το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι ολοκληρωμένο και live, έτοιμο να υποδεχθεί τις παραγγελίες των πελατών σας.

 

Εφόσον χρειάζεστε ένα νέο e-shop, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για μια ανάλυση των αναγκών του project σας, χωρίς απολύτως καμία δέσμευση. Μπορούμε να σας προσφέρουμε μια ποιοτική λύση σε απόλυτα προσιτή τιμή.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Βρισκόμαστε στην εποχή του ίντερνετ. Εσείς θα μείνετε πίσω;

 

 Κατασκευη Eshop Πατρα

Συχνές αναζητήσεις χρηστών: κατασκευη eshop, δημιουργια e shop, κατασκευη eshop τιμεσ, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματοσ, e shop κατασκευη, σχεδιασμόσ e shop, joomla eshop, kataskevi eshop, κατασκευη eshop με wordpress, sxediasmos e shop, κατασκευη eshop κοστοσ, κατασκευη eshop τιμη, eshop δημιουργια, κατασκευη eshop opencart, κατασκευη eshop αθηνα, δημιουργια e shop με joomla, κατασκευη eshop magento, δημιουργια e shop τιμεσ, δημιουργια e shop τι χρειαζεται, κατασκευη eshop πατρα, δημιουργια e shop πατρα.

Call me Back

Θέλετε να σας καλέσουμε εμείς; Αφήστε μας το τηλέφωνό σας και σύντομα θα σας τηλεφωνήσουμε.

ΤΟ BLOG ΜΑΣ (Sidebar)