Κατασκευή E-shop

Κατασκευη Eshop

 

Έχετε ένα φυσικό κατάστημα και θέλετε να το μεταφέρετε και στο Διαδίκτυο; Έχετε μια ιδέα και θέλετε να τη μετατρέψετε σε μια ηλεκτρονική επιχείρηση; Μάλλον είστε στο κατάλληλο μέρος, αφού πλέον στην εποχή μας θεωρείται αδιανόητο να παρέχεις αγαθά ή υπηρεσίες και να μην έχεις online παρουσία, και όχι άδικα. Το E-commerce είναι συνεχώς αναπτυσσόμενο παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα, με τις online αγορές να αυξάνονται σημαντικά ανά έτος, συνεπώς αν ακόμα δεν έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα, σίγουρα πρέπει να σας ενδιαφέρει η κατασκευή eshop.

 

Η ομάδα του NetPatra ασχολείται με την Κατασκευή E-shop εδώ και αρκετά χρόνια, διαθέτοντας εμπειρία 12 και πλέον ετών στην δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και στην προώθηση ιστοσελίδων. Δεν ασχολούμαστε απλά με τη δημιουργία e-shop, αλλά φροντίζουμε πάντα να παραδίδουμε e-shops αντικειμενικά όμορφα και πλήρως λειτουργικά.

Εκτός αυτού όμως, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να μας επιλέξετε για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του δικού σας e-shop. Οι λόγοι που υπερέχουμε έναντι του ανταγωνισμού είναι οι εξής:

- Οι τιμές μας για την κατασκευή e-shop είναι πραγματικά προσιτές, όχι στα λόγια! Άλλωστε, είμαστε οι μόνοι που εγγυόμαστε ότι αν μας στείλετε μια προσφορά ανταγωνιστή για κάποια υπηρεσία που επιθυμείτε, εμείς θα συντάξουμε και θα σας παρουσιάσουμε μια πιο συμφέρουσα.

Η εμπειρία μας στον σχεδιασμό και την κατασκευή e-shop είναι αδιαμφισβήτητη και επιβεβαιώνεται όχι μόνο με τα λόγια, αλλά με τα έργα των ικανοποιημένων πελατών / συνεργατών μας.

Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας. Δεν είμαστε μια εταιρεία - πυροτέχνημα που αναλαμβάνει να υλοποιήσει ένα έργο και μετά αναζητάτε διαρκώς χωρίς αποτέλεσμα, ούτε αλλάζουμε την ομάδα μας κάθε λίγο, αλλάζοντας τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για το έργο σας. Το άτομο που θα γνωρίσετε εξαρχής θα είναι το σημείο επικοινωνίας σας καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας.

Έχουμε πάθος για τη δουλειά μας, κάτι που αντικατοπτρίζεται στο αποτέλεσμα αλλά και σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας. Το μεράκι μας για την κατασκευή ιστοσελίδων και γενικότερα για τον χώρο του Digital, θα το διαπιστώσετε από την πρώτη κιόλας συνάντησή μας.

Το σημαντικότερο όλων όμως που μας διαχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι πως ποτέ δεν υποσχόμαστε περισσότερα από όσα μπορούμε να κάνουμε και ποτέ δεν κάνουμε λιγότερα από όσα υποσχόμαστε. Δεν θα τάξουμε ποτέ κάτι ανέφικτο για να σας κερδίσουμε από έναν ανταγωνιστή ή για να σας κάνουμε μια ευχάριστη εντύπωση, η οποία όμως αργά ή γρήγορα θα φανεί πλασματική. Μιλάμε πάντα με υπευθυνότητα και γνωρίζοντας τα πάντα πάνω στο αντικείμενο μας, μπορούμε να εγγυηθούμε τα αποτελέσματά μας.

 

Στάδια Συνεργασίας για Κατασκευή E-Shop

Εφόσον με βάση τα παραπάνω έχετε αναγνωρίσει τους λόγους που πρέπει να μας επιλέξετε έναντι άλλων εταιρειών κατασκευής e-shop, σίγουρα θα σας ενδιαφέρει να ενημερωθείτε για το πως εφαρμόζεται στην πράξη η συνεργασία μας και τι χρειάζεται από την πλευρά σας.

Τα βήματα λοιπόν για να συνεργαστούμε στην κατασκευή e-shop είναι τα εξής:

1. Αφότου επικοινωνήσετε μαζί μας, θα κανονίσουμε μια συνάντηση μαζί σας.
2. Εκεί θα συζητήσουμε, θα αντιληφθούμε και θα καταγράψουμε τις ανάγκες σας.
3. Έπειτα θα σας ετοιμάσουμε και θα σας αποστείλουμε μια προσφορά που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας, στην οποία θα αναφέρεται τόσο το κόστος όσο και ο χρόνος υλοποίησης.
4. Εφόσον συμφωνήσετε με την πρότασή μας, ξεκινά και τυπικά η συνεργασία μας.
5. Εδώ θα χρειαστούμε από πλευρά σας ότι υλικό έχετε διαθέσιμο, όπως logo, εικόνες, κείμενα κλπ.
6. Την ίδια ώρα εμείς ξεκινάμε τα διαδικαστικά, όπως την κατοχύρωση domain name και την ενοικίαση server για φιλοξενία ιστοσελίδων.
7. Εντός λίγων ημερών σας προτείνουμε το σχεδιαστικό κομμάτι του website, το design δηλαδή, ώστε να καταλήξουμε και σε αυτό.
8. Όταν πλέον καταλήξουμε και με το design, προχωρούμε στη υλοποίηση του νέου σας website, δηλαδή στην κατασκευή της ιστοσελίδας.
9. Παράλληλα εισάγουμε και το περιεχόμενο του site (γίνεται δηλαδή το data entry σε κείμενα και εικόνες), για ταχύτερη παράδοση του site.
10. Μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του site, αφότου πλέον γνωρίζουμε το επιτήδευμα και τις ανάγκες σας, θα σας ετοιμάσουμε ένα δωρεάν digital marketing plan για την online προώθηση της επιχείρηση σας. Ανάλογα με τις ανάγκες μπορεί να περιλαμβάνονται ενέργειες Διαφημίσεις Google AdWordsFacebook AdsΒελτιστοποίηση ιστοσελίδων SEO κ.α.
11. Όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή της ιστοσελίδας, πριν βγει live σας την παρουσιάζουμε, για την πραγματοποίηση πιθανών μικροαλλαγών.
12. Πλέον το site σας είναι ολοκληρωμένο και live, έτοιμο να υποδεχθεί το κοινό σας.

 

Εφόσον λοιπόν χρειάζεστε μια νέα ιστοσελίδα για να αξιοποιήσετε τον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο του Internet, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας, για μια ανάλυση των αναγκών του project σας, χωρίς απολύτως καμία δέσμευση. Όπως θα διαπιστώσετε, μπορούμενα σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση σε απόλυτα προσιτή τιμή.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Συχνές αναζητήσεις χρηστών: κατασκευη eshop, δημιουργια e shop, κατασκευη eshop τιμεσ, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματοσ, e shop κατασκευη, σχεδιασμόσ e shop, joomla eshop, kataskevi eshop, κατασκευη eshop με wordpress, sxediasmos e shop, κατασκευη eshop κοστοσ, κατασκευη eshop τιμη, eshop δημιουργια, κατασκευη eshop opencart, κατασκευη eshop αθηνα, δημιουργια e shop με joomla, κατασκευη eshop magento, δημιουργια e shop τιμεσ, δημιουργια e shop τι χρειαζεται

Ζητήστε Online Προσφορά Ζητήστε Online Προσφορά

ΤΟ BLOG ΜΑΣ