ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Κατασκευη Ιστοσελιδων

 

Έχετε μια επιχείρηση στην Πάτρα και θέλετε να τη μεταφέρετε και στο Διαδίκτυο; Έχετε ήδη online παρουσία με κάποιο website και θέλετε να την αναβαθμίσετε; Έχετε μια ιδέα και θέλετε να τη μετατρέψετε σε μια ηλεκτρονική επιχείρηση; Αν ισχύει κάτι από τα παραπάνω, τότε σίγουρα σας ενδιαφέρει η κατασκευή ιστοσελίδων και βρίσκεται στο κατάλληλο μέρος!

 Κατασκευη Ιστολελιδων Πατρα

Η ομάδα του NetPatra ασχολείται με την Κατασκευή Ιστοσελίδων στην Πάτρα αλλά και πανελλαδικά εδώ και αρκετά χρόνια, διαθέτοντας εμπειρία 15 ετών στην δημιουργία site και στις προώθηση ιστοσελίδων. Κύριος στόχος μας είναι ο σχεδιασμός ιστοσελίδων που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας και ανταποκρίνονται στους στόχους σας. Δεν ασχολούμαστε απλά με την κατασκευή ιστοσελίδων, αλλά φροντίζουμε πάντα να παραδίδουμε websites αντικειμενικά όμορφα και πλήρως λειτουργικά.

Εκτός αυτού όμως, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να μας επιλέξετε για τον σχεδιασμό και τη δημιουργία της δική σας ιστοσελίδας. Οι λόγοι που υπερέχουμε έναντι του ανταγωνισμού είναι οι εξής:

- Έχουμε φυσική παρουσία στην Πάτρα, όπως και στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη και στις Κυκλάδες. Οπότε μπορούμε ανά πάσα στιγμή να συναντηθούμε μαζί σας είτε για να σας γνωρίσουμε είτε εφόσον έχουμε ήδη συνεργασία, για να συζητήσουμε οτιδήποτε σας απασχολεί.

- Οι τιμές μας για την κατασκευή site είναι πραγματικά προσιτές τιμές, όχι στα λόγια! Άλλωστε, είμαστε οι μόνοι που εγγυούμαστε ότι αν μας στείλετε μια προσφορά ανταγωνιστή για κάποια υπηρεσία που επιθυμείτε, εμείς θα σας συντάξουμε μια πιο συμφέρουσα προσφορά.

- Η εμπειρία μας στον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων είναι αδιαμφισβήτητη και επιβεβαιώνεται όχι μόνο με τα λόγια, αλλά με τα έργα των ικανοποιημένων πελατών / συνεργατών μας.

- Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας. Δεν είμαστε μια εταιρεία - πυροτέχνημα που αναλαμβάνει να υλοποιήσει ένα έργο και μετά αναζητάτε διαρκώς χωρίς αποτέλεσμα, ούτε αλλάζουμε την ομάδα μας κάθε λίγο, αλλάζοντας τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για το έργο σας. Το άτομο που θα γνωρίσετε εξαρχής θα είναι το σημείο επικοινωνίας σας καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας.

- Έχουμε πάθος για τη δουλειά μας, κάτι που αντικατοπτρίζεται στο αποτέλεσμα αλλά και σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας. Το μεράκι μας για την κατασκευή ιστοσελίδων και γενικότερα για τον χώρο του Digital, θα το διαπιστώσετε από την πρώτη κιόλας συνάντησή μας.

Το σημαντικότερο όλων όμως που μας διαχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι πως ποτέ δεν υποσχόμαστε περισσότερα από όσα μπορούμε να κάνουμε και ποτέ δεν κάνουμε λιγότερα από όσα υποσχόμαστε. Δεν θα τάξουμε ποτέ κάτι ανέφικτο για να σας κερδίσουμε από έναν ανταγωνιστή ή για να σας κάνουμε μια ευχάριστη εντύπωση, η οποία όμως αργά ή γρήγορα θα φανεί πλασματική. Μιλάμε πάντα με υπευθυνότητα και ειλικρίνεια και γνωρίζοντας τα πάντα πάνω στο αντικείμενο μας, μπορούμε να εγγυηθούμε τα αποτελέσματά μας.

 

Ζητήστε μας προσφορά για να διαπιστώσετε όλα τα παραπάνω και κυρίως για να λάβετε μια άκρως ασυναγώνιστη προσφορά για κατασκευή ιστοσελίδων.

Ζητήστε Προσφορά

 

Στάδια Συνεργασίας για Κατασκευή Ιστοσελίδων

Εφόσον με βάση τα παραπάνω έχετε αναγνωρίσει τους λόγους που πρέπει να μας επιλέξετε έναντι άλλων εταιρειών κατασκευής ιστοσελίδων, σίγουρα θα σας ενδιαφέρει να ενημερωθείτε για το πως διεξάγεται η συνεργασία μας και τι χρειάζεται από την πλευρά σας.

Κατασκευη Ιστοσελιδων Πατρα - Βηματα

Τα βήματα λοιπόν για να συνεργαστούμε στην κατασκευή ιστοσελίδων είναι τα εξής:

1. Αφότου επικοινωνήσετε μαζί μας, θα κανονίσουμε μια συνάντηση μαζί σας.
2. Εκεί θα συζητήσουμε, θα αντιληφθούμε και θα καταγράψουμε τις ανάγκες σας.
3. Έπειτα θα σας ετοιμάσουμε και θα σας αποστείλουμε μια προσφορά που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας, στην οποία θα αναφέρεται τόσο το κόστος όσο και ο χρόνος υλοποίησης.
4. Εφόσον συμφωνήσετε με την πρότασή μας, ξεκινά και τυπικά η συνεργασία μας.
5. Εδώ θα χρειαστούμε από πλευρά σας ότι υλικό έχετε διαθέσιμο, όπως logo, εικόνες, κείμενα κλπ.
6. Την ίδια ώρα εμείς ξεκινάμε τα διαδικαστικά, όπως την κατοχύρωση domain name και την ενοικίαση server για φιλοξενία ιστοσελίδων.
7. Εντός λίγων ημερών σας προτείνουμε το σχεδιαστικό κομμάτι του website, το design δηλαδή, ώστε να καταλήξουμε και σε αυτό.
8. Όταν πλέον καταλήξουμε και με το design, προχωρούμε στη υλοποίηση του νέου σας website, δηλαδή στην κατασκευή της ιστοσελίδας.
9. Παράλληλα εισάγουμε και το περιεχόμενο του site (γίνεται δηλαδή το data entry σε κείμενα και εικόνες), για ταχύτερη παράδοση του site.
10. Μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του site, αφότου πλέον γνωρίζουμε το επιτήδευμα και τις ανάγκες σας, θα σας ετοιμάσουμε ένα δωρεάν digital marketing plan για την online προώθηση της επιχείρηση σας. Ανάλογα με τις ανάγκες μπορεί να περιλαμβάνονται ενέργειες Διαφημίσεις Google AdWords, Facebook Ads, Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων SEO κ.α.
11. Όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή της ιστοσελίδας, πριν βγει live σας την παρουσιάζουμε, για την πραγματοποίηση πιθανών μικροαλλαγών.
12. Πλέον το site σας είναι ολοκληρωμένο και live, έτοιμο να υποδεχθεί το κοινό σας.

 

Εφόσον λοιπόν χρειάζεστε μια νέα ιστοσελίδα για να αξιοποιήσετε τον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο του Internet, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας, για μια ανάλυση των αναγκών του project σας, χωρίς απολύτως καμία δέσμευση. Όπως θα διαπιστώσετε, μπορούμενα σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση σε απόλυτα προσιτή τιμή.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Βρισκόμαστε στην εποχή του ίντερνετ. Εσείς θα μείνετε πίσω;

 Κατασκευη Ιστοσελιδων Πατρα

 

Συχνές αναζητήσεις χρηστών: κατασκευη ιστοσελιδων πατρα, κατασκευη ιστοσελιδων, κατασκευή site, σχεδιασμόσ ιστοσελίδων, δημιουργία ιστοσελίδασ, κατασκευή ιστοσελίδασ, δημιουργια site, δημιουργια ιστοσελιδασ, κατασκευή website, σχεδιασμοσ ιστοσελιδων, δημιουργια ιστοσελιδων, σχεδιασμόσ ιστοσελίδασ, kataskevi istoselidon, sxediasmos istoselidwn, δημιουργια σελιδασ, web design greece, kataskevi istoselidas, κατασκευεσ ιστοσελιδων, δημιουργια σαιτ, κατασκευή ιστοσελίδων joomla, kataskeyh site, σχεδίαση ιστοσελίδων, δημιουργια website, σχεδιασμόσ website, dimiourgia site, κατασκευη σαιτ, δημιουργια ιστοτοπου, κατασκευή ιστοσελίδασ πατρα, σχεδιασμόσ ιστοσελίδων πατρα

Ζητήστε Online Προσφορά

ΤΟ BLOG ΜΑΣ

Net patra
Σχετικά με εμάς
Πελατολόγιο
Προσφορές
Επικοινωνία
Sitemap

Προώθηση Ιστοσελίδων
Seo
Google Adwords
Facebook Ads
Social Media Marketing
E-mail Marketing
Sms Marketing
Web Analytics

Άλλες Υπηρεσίες
Κατασκευή E-shop
Φιλοξενία Ιστοσελίδων
Κατοχύρωση Domain
Επαγγελματικές Κάρτες
Logo Design

Μεινετε Ενημερωμενοι για Νεα & Προσφορες

 

Google Partner - NetPatra

 

 

 

   

                             Facebook - Προωθηση Ιστοσελιδων & Κατασκευη Ιστοσελιδων NetPatra.gr    Google+ - Προωθηση Ιστοσελιδων & Κατασκευη Ιστοσελιδων NetPatra.gr    LinkedIn - Προωθηση Ιστοσελιδων & Κατασκευη Ιστοσελιδων NetPatra.gr