Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων SEO

Τι είναι το SEO; Ποιος νοιάζεται; Εσείς μόλις παραλάβατε την νέα εταιρική σας ιστοσελίδα η οποία σας στοίχισε μια μικρή περιουσία μιας και είναι άκρως εντυπωσιακή! Θα αποδώσει όμως επειδή είναι εντυπωσιακή; Πως θα την βρούνε οι υποψήφιοι πελάτες σας; Σκεφτήκατε ποτέ πως στο διαδίκτυο υπάρχουν πάνω από 3,7 τρισεκατομμύρια sites; Η Google πάντως το γνωρίζει και μάλιστα είναι υπεύθυνη για την κατάταξη των ιστοσελίδων. Γνωρίζετε πως περίπου το 90% των χρηστών όταν ψάχνει κάτι στην σημαντικότερη παγκοσμίως μηχανή αναζήτησης καταλήγει σε κάποιο από τα αποτελέσματα της πρώτης σελίδας; Φανταστείτε τώρα πόσοι πιθανοί σας πελάτες θα επισκεφτούν εκείνη την εντυπωσιακή εταιρική σας ιστοσελίδα που αναφέραμε λίγο πιο πάνω, αν αυτή δεν βρίσκεται στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google. Σωστά υποθέσατε...

Μόλις κατανοήσατε πόσο σημαντική είναι για την επιχείρηση σας η κατάταξη του εταιρικού σας site στην πρώτη σελίδα της Google. Αυτό γίνεται κυρίως με δυο τρόπους. Με τις Google Adwords και το SEO. Όταν πραγματοποιείτε μια αναζήτηση, τα αποτελέσματα που προκύπτουν στο πάνω και στο δεξιά μέρος της σελίδας είναι τα επί πληρωμή, συνέπεια των Google Adwords. Τα υπόλοιπα δέκα αποτελέσματα που είναι γνωστά και ως οργανικά, είναι αποτέλεσμα του SEO.

Σε γενικές γραμμές οι Google Adwords έχουν πιο άμεσα αποτελέσματα, τα οποία όμως παύουν να υφίστανται μόλις σταματήσετε να τις χρηματοδοτείτε. Αντιθέτως με το SEO χρειάζεται κόπος αλλά και χρόνος. Βεβαίως έχει πιο μόνιμο αντίκτυπο στην κατάταξη της ιστοσελίδας σας. Στο ερώτημα που αυτομάτως γεννάται (Google Adwords ή SEO), η συμβουλή των ειδικών της Net Patra είναι πως μια σωστή στρατηγική προώθησης ιστοσελίδων πρέπει να βασιστεί και στις δυο μεθόδους, μιας και προσφέρουν διαφορετικά πλεονεκτήματα, των οποίων η μίξη οδηγεί στην επιτυχία.

Σχετικά με τις Google Adwords μπορείτε να ενημερωθείτε ή να μας ζητήσετε προσφορά εδώ. Όσον αφορά το SEO, γνωστό και ως Search Engine Optimization, η ομάδα μας αποτελείται από μερικούς από τους καλύτερους SEO Experts στην Ελλάδα. Αρχικά, αν έχετε ήδη ιστοσελίδα, αναλύουμε και συντάσσουμε αναφορά, εκτιμώντας την κατάσταση.Έπειτα σε συνεργασία πάντα μαζί σας επιλέγουμε τις καλύτερες δυνατές λέξεις κλειδιά και προχωρούμε στο Search Engine Optimization. Εδώ πρέπει να τονίσουμε πως η εταιρεία μας χρησιμοποιεί μόνον φιλικές προς την Google πρακτικές, αποφεύγοντας την περίπτωση Google penalty.

Το SEO διαχωρίζεται σε δυο μέρη. Στο On-page Optimization και στο Off-page SEO. Στο on-page SEO οι ειδικοί μας ''διαβάζουν'' στην ιστοσελίδα σας και την μετατρέπουν σε seo-friendly (δηλαδή φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης), μέσω της βελτίωσης του περιεχομένου της. Στο off-page SEO αναλαμβάνουμε την προώθηση της ιστοσελίδας σας, μέσω ποιοτικών συνδέσμων και των Social media. Σε κάθε περίπτωση, η NetPatra.gr έχει τον τρόπο για τη σωστή βελτιστοποίηση και προώθηση της ιστοσελίδας σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ζητήστε Online Προσφορά

ΤΟ BLOG ΜΑΣ

Net patra
Σχετικά με εμάς
Πελατολόγιο
Προσφορές
Επικοινωνία
Sitemap

Προώθηση Ιστοσελίδων
Seo
Google Adwords
Facebook Ads
Social Media Marketing
E-mail Marketing
Sms Marketing
Web Analytics

Άλλες Υπηρεσίες
Κατασκευή E-shop
Φιλοξενία Ιστοσελίδων
Κατοχύρωση Domain
Επαγγελματικές Κάρτες
Logo Design

Μεινετε Ενημερωμενοι για Νεα & Προσφορες

 

Google Partner - NetPatra

 

 

 

   

                             Facebook - Προωθηση Ιστοσελιδων & Κατασκευη Ιστοσελιδων NetPatra.gr    Google+ - Προωθηση Ιστοσελιδων & Κατασκευη Ιστοσελιδων NetPatra.gr    LinkedIn - Προωθηση Ιστοσελιδων & Κατασκευη Ιστοσελιδων NetPatra.gr