YouTube Ads

YouTube Ads

 

Το YouTube είναι γνωστό σε όλους μας ως ένα site όπου μπορούμε να δούμε videos και να ακούσουμε μουσική. Αυτό ισχύει εδώ και χρόνια, ωστόσο όταν εξαγοράστηκε από τη Google άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες διαφημίσεις, γνωστές ως YouTube Ads. Για όσους αγνοούν τη δυναμική του YouTube αξίζει να αναφέρουμε πως με βάση έρευνες, ένας ενήλικος Αμερικάνος κατά μέσο όρο μέσα σε έναν μήνα θα αφιερώσει περισσότερο χρόνο στο YouTube από οποιοδήποτε άλλο τηλεοπτικό δίκτυο! Η δυναμική αυτή γίνεται ολοένα και πιο εμφανής και στην Ελλάδα, όπου αυξάνονται σημαντικά τόσο οι viewers (αυτοί που παρακολουθούν videos) όσο και τα channels (τα κανάλια δηλαδή από δημιουργούς videos).

Για τον λόγο αυτό ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις εντάσσουν τα YouTube Ads στη συνολικότερη στρατηγική προώθησης ιστοσελίδων που ακολουθούν, με τη χώρα μας να έχει μείνει λίγο πίσω σε αυτό. Αυτό δημιουργεί μια μεγάλη ευκαιρία για εσάς, καθώς λόγω των σχετικά περιορισμένων εταιρειών που διαφημίζονται ακόμα στην Ελλάδα μέσω των YouTube Ads, το κόστος προβολής παραμένει αρκετά χαμηλό, ιδίως αν την διαφήμισή σας αναλάβει μια ομάδα με γνώσεις και εμπειρία στα YouTube Ads.

Διαφημιση YouTube Ads

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε καταφέρει σε συνεργάτες μας το κόστος να είναι το χαμηλότερο δυνατό και συγκεκριμένα να επιτύχουν CPV μόλις 0,01€. Τι σημαίνει αυτό; Πως το κόστος ανά προβολή ενός διαφημιστικού video (Cost Per View) να είναι μόνο 1 λεπτό του Ευρώ! Και έχει και καλύτερο: Αυτό το κόστος υφίσταται μόνο όταν ο χρήστης παρακολουθήσει ολόκληρο το video (ή αν διαρκεί πάνω από 30 δευτερόλεπτα, αν δει τουλάχιστον τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα), διαφορετικά δεν θα πληρώσετε ούτε καν αυτό το 1 cent!

Σκεφτείτε λοιπόν να έχετε ένα ωραίο και επαγγελματικό video για να προωθήσετε την εταιρεία σας και μόνο με 100€ να πετύχετε να το δουν 10.000 πραγματικοί χρήστες! Και φυσικά αυτοί οι 10.000 χρήστες δεν θα είναι τυχαίοι, όπως στην τηλεόραση που ένα τηλεοπτικό σποτ θα εμφανιστεί σε ποικίλες ηλικίες και φύλα με διαφορετικά ενδιαφέροντα, αλλά ένα στενά καθορισμένο κοινό με βάση τη στόχευση που θα έχουμε ορίσει. Συνεπώς πρόκειται για έναν πολύ οικονομικό και ταυτόχρονα στοχευμένο κανάλι για να προσεγγίσετε το κοινό σας, το οποίο καλώς ή κακώς προς το παρόν χρησιμοποιούν λίγες εταιρείες στην Ελλάδα και κυρίως μεγάλες.

Ζητήστε μας προσφορά για να διαπιστώσετε όλα τα παραπάνω και κυρίως για να λάβετε μια άκρως ασυναγώνιστη προσφορά για να διαχειριστούμε τις διαφημίσεις σας στο YouTube.

Ζητήστε Προσφορά

 

YouTube Ads

Ποια είναι τα οφέλη των YouTube Ads;

Ήδη αναφέραμε κάποια βασικά πλεονεκτήματα των YouTube Ads και περιγράψαμε γιατί πρέπει κάθε εταιρεία να τα εντάξει στη στρατηγική digital marketing που ακολουθεί. Ας δούμε όμως παρακάτω συγκεκριμένα τα οφέλη που παρέχουν τα YouTube Ads στον διαφημιζόμενο:

- Βασίζονται στο video, συνεπώς σε αντίθεση με τα περισσότερα κανάλια online διαφήμισης δεν εστιάζουν στην εικόνα ή το κείμενο, αλλά συνδυάζουν ήχο και video. Έτσι είναι πολύ πιο εύκολη η προσέλκυση του πελάτη.

- Όπως εξηγήσαμε και πιο πάνω είναι μια πραγματικά πολύ οικονομική μέθοδος, αν και αυτό δεν θα ισχύει για πάντα. Φροντίστε λοιπόν να το εκμεταλλευτείτε άμεσα.

- Ακριβώς επειδή ακόμα διαφημίζονται λίγες εταιρείες στη χώρα μας μέσω των YouTube Ads, αν τα επιλέξετε θα καινοτομήσετε έναντι των ανταγωνιστών σας, παρουσιάζοντας ένα ηγετικό προφίλ προς το δυνητικό σας πελατολόγιο και ενισχύοντας της αξιοπιστία τους προς εσάς.

- Τα YouTube Ads είναι μια από τις πλέον ενδεδειγμένες λύσεις για Brand Awareness, για να ενισχύσετε δηλαδή την αναγνωρισιμότητα σας στο κοινό που σας ενδιαφέρει.

- Ένα έξυπνο ή χρηστικό video είναι πολύ πιο εύκολο να διαμοιραστεί (share) από έναν χρήστη σε έναν άλλο, από ότι για παράδειγμα μια διαφήμιση στη Google. Έτσι είναι πιο εύκολο να εξαπλωθεί ακόμα πιο γρήγορα η εικόνα της επιχείρησής σας.

- Με τη χρήση ενός video στα YouTube Ads μπορείτε να εξηγήσετε τα πάντα πολύ πιο εύκολο. Να εξιστορήσετε ένα story telling, να επικοινωνήσετε μια ειδική προσφορά, να τονίσετε τα σημεία τα οποία σας διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό, να παρουσιάσετε το προϊοντικό σας μείγμα και να επικοινωνήσετε στο κοινό σας οτιδήποτε άλλο θέλετε άμεσα και κατανοητά.

- Τα YouTube Videos μπορούν εμμέσως να σας βοηθήσουν και στο SEO, τόσο με το να έχετε videos πάνω στο site σας, όσο και στην προσπάθειά σας να ανεβάσετε το ίδιο το video ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα της Google σε κάποιο keyword που σας ενδιαφέρει.

 

Εφόσον λοιπόν θέλετε να αξιοποιήσετε τη δύναμη των YouTube Ads και του Video Marketing γενικότερα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας για μια ανάλυση των αναγκών του project σας, χωρίς απολύτως καμία δέσμευση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Βρισκόμαστε στην εποχή του ίντερνετ. Εσείς θα μείνετε πίσω; 

Διαφημισεις YouTube Ads

Συχνές αναζητήσεις χρηστών: youtube ads, video marketing, video ads, διαφημισεισ youtube, youtube διαφημιση, διαφημιση youtube, διαφημισεισ στο youtube

Call me Back

Θέλετε να σας καλέσουμε εμείς; Αφήστε μας το τηλέφωνό σας και σύντομα θα σας τηλεφωνήσουμε.

ΤΟ BLOG ΜΑΣ (Sidebar)