YouTube Ads

YouTube Ads

 

Το YouTube είναι γνωστό σε όλους μας, ως ένα site όπου μπορούμε να δούμε videos και να ακούσουμε μουσική. Αυτό ισχύει εδώ και χρόνια, ωστόσο όταν εξαγοράστηκε από τη Google, άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες διαφημίσεις, γνωστές ως YouTube Ads. Για όσους δεν είναι αντιληπτή η δυναμική του YouTube, αξίζει να αναφέρουμε πως με βάση έρευνες, κατά μέσο όρο μέσα σε έναν μήνα, ένας ενήλικος Αμερικάνος θα αφιερώσει περισσότερο χρόνο στο YouTube από οποιοδήποτε άλλο τηλεοπτικό δίκτυο! Η δυναμική αυτή γίνεται ολοένα και πιο εμφανής και στην Ελλάδα, όπου αυξάνονται σημαντικά τόσο οι viewers (αυτοί που παρακολουθούν videos) όσο και τα channels (τα κανάλια δηλαδή από δημιουργούς videos).

Για τους παραπάνω λόγους αρκετοί εντάσσουν πλέον τα YouTube Ads ως μέρος μια ολοκληρωμένης στρατηγικής προώθησης ιστοσελίδων, με τη χώρα μας φυσικά να μένει πίσω και σε αυτό. Εδώ βέβαια δημιουργείται μια ευκαιρία για εσάς, καθώς λόγω των σχετικά περιορισμένων εταιρειών που διαφημίζονται ακόμα στην Ελλάδα μέσω των YouTube Ads, το κόστος προβολής σας θα είναι αρκετά χαμηλό, ιδίως φυσικά αν την προβολή σας αναλάβει μια ομάδα με γνώσεις και εμπειρία στα YouTube Ads.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που σε κάποιους συνεργάτες μας έχουμε καταφέρει το κόστος να είναι το χαμηλότερο δυνατό και συγκεκριμένα να επιτύχουν CPV μόλις 0,01€. Τι σημαίνει αυτό; Πως το κόστος ανά προβολή του video σας (Cost Per View) να είναι μόνο 1 λεπτό του Ευρώ! Και έχει και καλύτερο: Αυτό το κόστος σας χρεώνεται μόνο όταν ο χρήστης δει όλο σας το video (ή αν διαρκεί πάνω από 30 δευτερόλεπτα, αν δει τουλάχιστον τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα), διαφορετικά δεν πληρώνετε ούτε καν αυτό το 1 λεπτό!

Σκεφτείτε λοιπόν να έχετε ένα ωραίο και επαγγελματικό video για προωθήσετε την εταιρεία σας και μόνο με 100€ να πετύχετε να το δουν 10.000 χρήστες! Και φυσικά αυτοί οι 10.000 χρήστες δεν είναι τυχαίοι, όπως στην τηλεόραση που ένα τηλεοπτικό σποτ θα το δουν διάφορες ηλικίες και φύλα, με διαφορετικά ενδιαφέροντα, αλλά μπορείτε να ορίσετε πολύ συγκεκριμένα το κοινό στους οποίους θα προβληθεί. Συνεπώς πρόκειται για έναν πολύ οικονομικό και παράλληλα στοχευμένο τρόπο, για να προσεγγίσετε το κοινό σας και όμως λίγες εταιρείες το χρησιμοποιούν ακόμα στην Ελλάδα και κυρίως όχι μικρομεσαίες.

Ζητήστε μας προσφορά για να διαπιστώσετε όλα τα παραπάνω και κυρίως για να λάβετε μια άκρως ασυναγώνιστη προσφορά για να διαχειριστούμε τις διαφημίσεις σας.

Ζητήστε Προσφορά

Ποια είναι τα οφέλη των YouTube Ads;

Σίγουρα παραπάνω είδαμε κάποια βασικά πλεονεκτήματα των YouTube Ads και γιατί πρέπει κάθε εταιρεία να τα εντάξει στην στρατηγική digital marketing που εφαρμόζει. Ας δούμε όμως παρακάτω συγκεκριμένα τα οφέλη που παρέχουν στον διαφημιζόμενο τα YouTube Ads:

- Βασίζονται στο video, συνεπώς σε αντίθεση με τα περισσότερα κανάλια online διαφήμισης δεν εστιάζεται στην εικόνα ή το κείμενο, αλλά συνδυάζει ήχο και video. Έτσι είναι πολύ πιο εύκολη η προσέλκυση του πελάτη.

- Όπως εξηγήσαμε πιο πάνω, είναι μια πραγματικά πολύ οικονομική μέθοδος, αλλά δεν θα είναι για πάντα. Φροντίστε λοιπόν να εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό.

- Ακριβώς επειδή ακόμα λίγες εταιρείες διαφημίζονται στη χώρα μας μέσω YouTube Ads, αν τα επιλέξετε θα καινοτομήσετε έναντι του ανταγωνιστών σας, εμφανίζοντας ένα καλύτερο προφίλ προς το δυνητικό σας πελατολόγιο και ενισχύοντας της αξιοπιστία τους προς εσάς.

- Τα YouTube Ads είναι μια από τις ενδεδειγμένες λύσεις για Brand Awareness, να ενισχύσετε δηλαδή την αναγνωρισιμότητα σας στο κοινό που σας ενδιαφέρει.

- Ένα έξυπνο ή/και χρήσιμο video είναι πολύ πιο εύκολο να διαμοιραστεί (share) από έναν χρήστη σε έναν άλλο, από ότι π.χ. μια διαφήμιση στη Google. Έτσι είναι πιο εύκολο να εξαπλωθεί ακόμα πιο γρήγορα η εικόνα σας.

- Με τη χρήση ενός video σε YouTube Ads μπορείτε να εξηγήσετε τα πάντα πολύ πιο εύκολο. Την ειδική προσφορά σας, σε τι διαφέρετε από τον ανταγωνιστή, το προϊοντικό σας μείγμα, την ιστορία σας, οτιδήποτε θέλετε να επικοινωνήσετε είναι πολύ πιο απλό να γίνει κατανοητό.

- Επίσης το video βοηθάει και στο SEO, τόσο με το να έχετε videos πάνω στο site σας, όσο και στην προσπάθειά σας να βγει στα οργανικά αποτελέσματα σε ένα keyword που σας ενδιαφέρει ένα video (έναντι π.χ. ενός άρθρου).

Εφόσον λοιπόν θέλετε να αξιοποιήσετε πριν από τον ανταγωνισμό τη δύναμη των YouTube Ads και του Video Marketing γενικότερα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας, για μια ανάλυση των αναγκών του project σας, χωρίς απολύτως καμία δέσμευση. Όπως θα διαπιστώσετε, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση σε απόλυτα προσιτή τιμή.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

 

Συχνές αναζητήσεις χρηστών: youtube ads, video marketing, video ads, διαφημισεισ youtube, youtube διαφημιση, διαφημιση youtube, διαφημισεισ στο youtube

Ζητήστε Online Προσφορά Ζητήστε Online Προσφορά

ΤΟ BLOG ΜΑΣ