Facebook Ads

Διαφημιση στο Facebook

 

Το Facebook αν και ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν μόλις το 2004, θεωρείται ένα από τα βασικότερα κανάλια online διαφήμισης και σίγουρα το πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ιδίως στη χώρα μας όπου μετρά περίπου 6.000,000 ενεργούς λογαριασμούς. Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως ξεκινούν διαφημιστικές καμπάνιες μέσω των Facebook Ads, επενδύοντας ένα σημαντικό κομμάτι του marketing spend τους και όχι άδικα.

Ιδίως οι επιχειρήσεις στις οποίες η εικόνα παίζει σημαντικό ρόλο στην αγοραστική απόφαση του πελάτη, όπως π.χ. e-shops με ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ κ.α., καθώς και εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες ή προϊόντα τα οποία δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά ή πρώτης ανάγκης, χρειάζονται τη Διαφήμιση στο Facebook περισσότερο από κάθε άλλη. Αυτό συμβαίνει γιατί ο μέσος χρήστης δεν θα τα αναζητήσει στη Google, αν όμως τα έβλεπε "τυχαία" στο Facebook πιθανόν να τον ενδιέφεραν και να προχωρούσαν σε παραγγελία.

Διαφημισεις Facebook Ads

Εδώ βέβαια να τονίσουμε πως το "τυχαία" που αναφέραμε παραπάνω, μόνο τυχαίο δεν είναι! Όσοι έχετε λογαριασμό στο Facebook θα έχετε παρατηρήσει τις διαφημίσεις που προβάλλονται και συνδυάζουν εικόνα και κείμενο, είτε στο feed είτε σε μια στήλη δεξιά. Πιθανόν θα έχετε διαπιστώσει ότι συχνά πρόκειται για διαφημίσεις με περιεχόμενο ή από εταιρείες που σας αφορούν. Αυτό συμβαίνει γιατί οι διαφημίσεις στο Facebook δίνουν μεγάλη ποικιλία επιλογών στόχευσης του κοινού στο οποίο θα διαφημιστεί μια εταιρεία, μέσω της διαφημιστικής πλατφόρμας Facebook Ads Manager. Κάποια βασικά από αυτά τα κριτήρια είναι ο τόπος διαμονής, η ηλικία, το φύλο, ο τύπος συσκευής και φυσικά μια τεράστια ποικιλία από ενδιαφέροντα. Αυτή ακριβώς η μεγάλη γκάμα επιλογών στόχευσης είναι που έχει κάνει τις διαφημίσεις στο Facebook τόσο αποδοτικές και ελκυστικές στους επιχειρηματίες.

Συχνά πάντως πολλοί επιχειρηματίες μπερδεύουν τη διαφήμιση στο Facebook - δηλαδή τα Facebook Ads - με τα απλά posts που μπορούν να γίνουν σε ένα Facebook Page και πρακτικά αφορούν τη Διαχείριση Social Media, η οποία δεν σημαίνει ότι κατ' ανάγκη θα πρέπει να επενδύσετε κάποιο διαφημιστικό budget στο Facebook. Επίσης δεν είναι λίγοι οι επιχειρηματίες που κάποια στιγμή μπαίνουν στον πειρασμό να δοκιμάσουν μόνοι τους μια διαφήμιση στο Facebook, με αποτέλεσμα να σπαταλούν χρήματα χωρίς απόδοση ή με απόδοση πολύ μικρότερη από αυτή που θα πετύχαιναν αν τις εμπιστεύονταν σε μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών.

Η πιο κατάλληλη ομάδα με άτομα που έχουν την εκτεταμένη γνώση και πείρα ώστε να διαχειριστούν αποδοτικά τις διαφημίσεις σας στο Facebook είμαστε εμείς και αν διερωτάστε γιατί, σας παραθέτουμε τους λόγους που υπερέχουμε έναντι του ανταγωνισμού:

Η εμπειρία που έχουμε στη διαχείριση διαφημίσεων Facebook Ads είναι τεράστια και τα budgets που έχουμε διαχειριστεί εκ μέρους των πελατών μας είναι ασύγκριτα μεγαλύτερα σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας.

- Οι τιμές μας για να διαχειριστούμε ένα λογαριασμό με διαφημίσεις Facebook Ads είναι πραγματικά προσιτές, όχι στα λόγια! Δεν μας ενδιαφέρει το εφήμερο κέρδος, αλλά οι σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες.

Μιλάμε την ίδια γλώσσα με εσάς και σκοπός μας είναι η μέγιστη δυνατή απόδοση των διαφημίσεων (ROAS - Return on Advertisment Spend) και εν τέλει το κέρδος. Αυτοί είναι οι βασικοί μας δείκτες προς εσάς, όχι αμέτρητη τεχνική ορολογία που τελικά δεν σημαίνει τίποτα για την επιχείρηση και την τσέπη σας.

- Βρισκόμαστε σε Πάτρα, Αθήνα και Κυκλάδες με φυσικά παρουσία και διακρινόμαστε για τη μεγάλη ευχέρεια μετακίνησης ανά την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, οπότε μπορούμε εύκολα να συζητήσουμε για το project σας, όπου και αν βρίσκεστε!

Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας. Δεν είμαστε μια εταιρεία - πυροτέχνημα που θα αναλάβει να υλοποιήσει ένα έργο και μετά θα αναζητάτε χωρίς αποτέλεσμα. Ούτε διαφοροποιούμε την ομάδα μας κάθε λίγους μήνες, αλλάζοντας τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για το έργο σας. Το άτομο που θα γνωρίσετε εξαρχής θα είναι το σημείο επικοινωνίας σας καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Έχουμε πάθος για τη δουλειά μας, κάτι που αντικατοπτρίζεται τόσο στο αποτέλεσμα όσο και σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Το μεράκι μας θα το διαπιστώσετε από την πρώτη κιόλας συνάντησή μας.

Το σημαντικότερο όλων όμως που μας διαχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι πως ποτέ δεν υποσχόμαστε περισσότερα από όσα μπορούμε να κάνουμε και ποτέ δεν κάνουμε λιγότερα από όσα υποσχόμαστε. Δεν θα τάξουμε ποτέ κάτι ανέφικτο για να σας κερδίσουμε από έναν ανταγωνιστή ή για να σας κάνουμε μια ευχάριστη εντύπωση, η οποία όμως αργά ή γρήγορα θα φανεί πλασματική. Μιλάμε πάντα με υπευθυνότητα και γνωρίζοντας τα πάντα πάνω στο αντικείμενο μας, μπορούμε να εγγυηθούμε τα αποτελέσματά μας.

Ζητήστε μας προσφορά για να διαπιστώσετε όλα τα παραπάνω και κυρίως για να λάβετε μια άκρως ασυναγώνιστη προσφορά για να διαχειριστούμε τις διαφημίσεις σας στο Facebook.

Ζητήστε Προσφορά

 

Facebook Ads 

Στάδια Συνεργασίας για Διαφημίσεις Facebook Ads

Εφόσον με βάση τα παραπάνω έχετε αναγνωρίσει τους λόγους που πρέπει να μας επιλέξετε έναντι άλλων εταιρειών για διαφημίσεις Facebook Ads, σίγουρα θα σας ενδιαφέρει να ενημερωθείτε για το πως εφαρμόζεται στην πράξη η συνεργασία μας και τι χρειάζεται από την πλευρά σας.

Τα βήματα λοιπόν για να συνεργαστούμε είναι τα εξής:

1. Αφότου επικοινωνήσετε μαζί μας, θα κανονίσουμε μια συνάντηση μαζί σας.
2. Εκεί θα συζητήσουμε, θα αντιληφθούμε και θα καταγράψουμε τις ανάγκες σας.
3. Έπειτα θα κάνουμε τη σχετική έρευνα και μελέτη και έπειτα θα σας αποστείλουμε μια προσφορά που θα περιλαμβάνει το προτεινόμενο από πλευράς μας marketing spend, το handling fee για εμάς και τους στόχους.
4. Εφόσον συμφωνήσετε με την πρότασή μας, ξεκινά και τυπικά η συνεργασία μας.
5. Αρχικά θα χρειαστεί ένα διάστημα για το αρχικό setup του λογαριασμού και των καμπανιών, διάρκειας συνήθως περίπου 10-15 ημερών.
6. Στο διάστημα αυτό θα γίνει και ο σχεδιασμός των εικαστικών που πιθανό θα χρειαστούν για τις καμπάνιες μας. 
7. Το διάστημα του setup, θα προτείνουμε πιθανές βελτιώσεις πάνω στο site, που με βάση την εμπειρία μας ενδεχομένως θα εντοπίσουμε, με στόχο το CRO (Conversion Rate Optimisation), δηλαδή τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων.
8. Πλέον οι διαφημίσεις Facebook Ads είναι έτοιμες και live, έτοιμες να αρχίσουν να προβάλλουν αποτελεσματικά την online επιχείρησή σας.
9. Φυσικά εδώ δεν τελειώνει η συνεργασία μας αλλά μόλις ξεκινά, αφού ακολουθεί το σημαντικότερο βήμα, η βελτιστοποίηση των υφιστάμενων καμπανιών και η συνεπής δημιουργία νέων, με στόχο την ελαχιστοποίηση του κόστους και μεγιστοποίηση των κερδών.

 

Εφόσον θέλετε να διαφημίσετε την ιστοσελίδας σας στο Facebook, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας για μια ανάλυση των αναγκών του project σας, χωρίς απολύτως καμία δέσμευση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Βρισκόμαστε στην εποχή του ίντερνετ. Εσείς θα μείνετε πίσω;

Διαφημιση Facebook Ads

Συχνές αναζητήσεις χρηστών: facebook ads, διαφημιση στο facebook, διαφημιση facebook, facebook διαφημιση, διαφημισεισ facebook, διαφημιση στο facebook κοστοσ, διαφημιση μεσω facebook, διαφημιση facebook κοστοσ, χορηγουμενη διαφημιση facebook, διαφημισεισ στο facebook, στοχευμένη διαφήμιση στο facebook, χορηγουμενεσ διαφημισεισ facebook

Call me Back

Θέλετε να σας καλέσουμε εμείς; Αφήστε μας το τηλέφωνό σας και σύντομα θα σας τηλεφωνήσουμε.

ΤΟ BLOG ΜΑΣ (Sidebar)