Facebook Ads

Διαφημιση στο Facebook

 

Το Facebook αν και ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν μόλις 12 χρόνια, θεωρείται ένα από τα βασικότερα κανάλια online διαφήμισης και σίγουρα το πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ιδίως στη χώρα μας όπου μετρά πάνω από 4.000,000 ενεργούς λογαριασμούς. Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, ξεκινούν διαφημιστικές καμπάνιες μέσω των Facebook Ads, επενδύοντας σε αυτό το μέσο ένα σημαντικό κομμάτι του marketing spend τους και όχι άδικα.

Ιδίως για επιχειρήσεις όπου η εικόνα παίζει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του πελάτη να αγοράσει, όπως είναι π.χ. τα e-shops με προϊόντα μόδας, είτε σε εταιρείες που τα προϊόντα / υπηρεσίες που παρέχουν δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά ή πρώτης ανάγκης ώστε ο χρήστης να τα αναζητήσει στη Google, αλλά αν τα έβλεπε "τυχαία" μπροστά του πιθανόν να τον ενδιέφεραν, είναι οι επιχειρήσεις που χρειάζονται περισσότερο από κάθε άλλη τη Διαφήμιση στο Facebook.

Εδώ πρέπει βέβαια να πούμε ότι το "τυχαία" που αναφέραμε παραπάνω, μόνο τυχαίο δεν είναι! Όσοι έχετε ή είχατε λογαριασμό στο Facebook θα έχετε προσέξει είτε δεξιά είτε στο feed τις διαφημίσεις που προβάλλονται, οι οποίες συνδυάζουν εικόνα και κείμενο. Πιθανόν θα έχετε διαπιστώσει ότι συχνά τυχαίνει να είναι διαφημίσεις για θέμα / εταιρείες που σε αφορούν και αυτό συμβαίνει γιατί οι Διαφημίσεις στο Facebook και το κύριο εργαλείο διαχείρισή τους (Facebook Ads Manager), δίνουν μεγάλη ποικιλία επιλογών στόχευσης του κοινού που θα διαφημιστεί μια εταιρεία. Μόνο κάποια βασικά από αυτά είναι ο τόπο διαμονής, η ηλικία, το φύλο, ο τύπος συσκευής και φυσικά μια τεράστια ποικιλία από ενδιαφέροντα. Αυτή ακριβώς η τεράστια γκάμα επιλογών στόχευσης είναι που έχουν κάνει τις Διαφημίσεις στο Facebook ολοένα και πιο ελκυστικές στο επιχειρηματίες.

Συχνά βέβαια πολλοί επιχειρηματίες μπερδεύουν τη διαφήμιση στο Facebook δηλαδή τα Facebook Ads, με τα απλά posts που γίνονται σε ένα Facebook Page και πρακτικά αφορούν τη Διαχείριση Social Media, η οποία δεν σημαίνει ότι κατ' ανάγκη θα πρέπει να πληρώνουμε διαφημιστικό κόστος στο Facebook. Επίσης συχνά πολλοί μπαίνουν στον πειρασμό να δοκιμάσουν να τρέξουν μόνοι τους κάποιες διαφημίσεις στο Facebook, με αποτέλεσμα να σπαταλούν χρήματα χωρίς απόδοση ή με απόδοση πολύ μικρότερη αυτής που θα μπορούσαν να επιτύχουν αν επέλεγαν μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών.

Η πιο κατάλληλη ομάδα με άτομα που έχουν την απαραίτητη γνώση και πείρα να διαχειριστούν τις διαφημίσεις σας στο Facebook είμαστε εμείς και αν διερωτάστε γιατί, σας παραθέτουμε τους λόγους που υπερέχουμε έναντι του ανταγωνισμού παρακάτω:

Η εμπειρία που έχουμε στη διαχείριση διαφημίσεων Facebook Ads είναι τεράστια και τα budgets που έχουμε διαχειριστεί εκ μέρους των πελατών μας είναι ασύγκριτα μεγαλύτερα σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας.

- Οι τιμές μας για να διαχειριστούμε ένα λογαριασμό με διαφημίσεις Facebook Ads είναι πραγματικά προσιτές, όχι στα λόγια! Δεν μας ενδιαφέρει το εφήμερο κέρδος, αλλά οι σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες.

Μιλάμε την ίδια γλώσσα με εσάς και σκοπός μας είναι η μέγιστη δυνατή απόδοση των διαφημίσεων (ROAS - Return on Advertisment Spend) και εν τέλει το κέρδος. Αυτοί είναι οι βασικοί μας δείκτες προς εσάς, όχι αμέτρητη τεχνική ορολογία που τελικά δεν σημαίνει τίποτα για την επιχείρηση και την τσέπη σας.

- Βρισκόμαστε σε Πάτρα, Αθήνα και Κυκλάδες με φυσικά παρουσία και διακρινόμαστε για τη μεγάλη ευχέρεια μετακίνησης ανά την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, οπότε μπορούμε εύκολα να συζητήσουμε για το project σας, όπου και αν βρίσκεστε!

Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας. Δεν είμαστε μια εταιρεία - πυροτέχνημα που αναλαμβάνει να υλοποιήσει ένα έργο και μετά αναζητάτε διαρκώς χωρίς αποτέλεσμα, ούτε αλλάζουμε την ομάδα μας κάθε λίγο, αλλάζοντας τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για το έργο σας. Το άτομο που θα γνωρίσετε εξαρχής θα είναι το σημείο επικοινωνίας σας καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας.

Έχουμε πάθος για τη δουλειά μας, κάτι που αντικατοπτρίζεται στο αποτέλεσμα αλλά και σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας. Το μεράκι μας θα το διαπιστώσετε από την πρώτη κιόλας συνάντησή μας.

Το σημαντικότερο όλων όμως που μας διαχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι πως ποτέ δεν υποσχόμαστε περισσότερα από όσα μπορούμε να κάνουμε και ποτέ δεν κάνουμε λιγότερα από όσα υποσχόμαστε. Δεν θα τάξουμε ποτέ κάτι ανέφικτο για να σας κερδίσουμε από έναν ανταγωνιστή ή για να σας κάνουμε μια ευχάριστη εντύπωση, η οποία όμως αργά ή γρήγορα θα φανεί πλασματική. Μιλάμε πάντα με υπευθυνότητα και γνωρίζοντας τα πάντα πάνω στο αντικείμενο μας, μπορούμε να εγγυηθούμε τα αποτελέσματά μας.

 

Ζητήστε μας προσφορά για να διαπιστώσετε όλα τα παραπάνω και κυρίως για να λάβετε μια άκρως ασυναγώνιστη προσφορά για να διαχειριστούμε τις διαφημίσεις σας.

Ζητήστε Προσφορά

 

Στάδια Συνεργασίας για Διαφημίσεις Facebook Ads

Εφόσον με βάση τα παραπάνω έχετε αναγνωρίσει τους λόγους που πρέπει να μας επιλέξετε έναντι άλλων εταιρειών για διαφημίσεις Facebook Ads, σίγουρα θα σας ενδιαφέρει να ενημερωθείτε για το πως εφαρμόζεται στην πράξη η συνεργασία μας και τι χρειάζεται από την πλευρά σας.

Τα βήματα λοιπόν για να συνεργαστούμε είναι τα εξής:

1. Αφότου επικοινωνήσετε μαζί μας, θα κανονίσουμε μια συνάντηση μαζί σας.
2. Εκεί θα συζητήσουμε, θα αντιληφθούμε και θα καταγράψουμε τις ανάγκες σας.
3. Έπειτα θα κάνουμε τη σχετική έρευνα και μελέτη και έπειτα θα σας αποστείλουμε μια προσφορά που θα περιλαμβάνει το προτεινόμενο από πλευράς μας marketing spend, το handling fee για εμάς και τους στόχους.
4. Εφόσον συμφωνήσετε με την πρότασή μας, ξεκινά και τυπικά η συνεργασία μας.
5. Αρχικά θα χρειαστεί ένα διάστημα για το αρχικό setup του λογαριασμού και των καμπανιών, διάρκειας συνήθως περίπου 10-15 ημερών.
6. Στο διάστημα αυτό θα γίνει και ο σχεδιασμός των εικαστικών που πιθανό θα χρειαστούν για τις καμπάνιες μας. 
7. Το διάστημα του setup, θα προτείνουμε πιθανές βελτιώσεις πάνω στο site, που με βάση την εμπειρία μας ενδεχομένως θα εντοπίσουμε, με στόχο το CRO (Conversion Rate Optimisation), δηλαδή τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων.
8. Πλέον οι διαφημίσεις Facebook Ads είναι έτοιμες και live, έτοιμες να αρχίσουν να προβάλλουν αποτελεσματικά την online επιχείρησή σας.
9. Φυσικά εδώ δεν τελειώνει η συνεργασία μας αλλά μόλις ξεκινά, αφού ακολουθεί το σημαντικότερο βήμα, η βελτιστοποίηση των υφιστάμενων καμπανιών και η συνεπής δημιουργία νέων, με στόχο την ελαχιστοποίηση του κόστους και μεγιστοποίηση των κερδών.

 

Εφόσον λοιπόν θέλετε να διαφημίσετε την ιστοσελίδας σας στο Facebook και να αξιοποιήσετε τον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο του Internet, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας, για μια ανάλυση των αναγκών του project σας, χωρίς απολύτως καμία δέσμευση. Όπως θα διαπιστώσετε, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση σε απόλυτα προσιτή τιμή.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Βρισκόμαστε στην εποχή του ίντερνετ. Εσείς θα μείνετε πίσω;

 

Συχνές αναζητήσεις χρηστών: facebook ads, διαφημιση στο facebook, διαφημιση facebook, facebook διαφημιση, διαφημισεισ facebook, διαφημιση στο facebook κοστοσ, facebook ads cost, διαφημιση μεσω facebook, διαφημιση facebook κοστοσ, χορηγουμενη διαφημιση facebook, διαφημισεισ στο facebook.

Ζητήστε Online Προσφορά Ζητήστε Online Προσφορά

ΤΟ BLOG ΜΑΣ