Διαγωνισμος

Διαγωνισμός

Συμπληρώστε τα 2 σύντομα βήματα και λάβετε μέρος στο μεγάλο μας διαγωνισμό! Ένας τυχερός ή μια τυχερή θα κερδίσει εντελώς δωρεάν και χωρίς κρυφές χρεώσεις ανάλογα με την επιλογή του ένα από τα τρία: α) την κατασκευή μιας ιστοσελίδας ή β) το στήσιμο (setup) ενός διαφημιστικού λογαριασμού Google Ads με τις απαραίτητες καμπάνιες ή γ) το στήσιμο (setup) ενός διαφημιστικού λογαριασμού Facebook Ads με τις απαραίτητες καμπάνιες. Παράλληλα κάθε συμμετέχοντας κερδίζει έκπτωση 25% σε όποια από τις υπηρεσίες μας επιλέξει εντός 3μήνου.

 

Λάβετε μέρος τώρα και ίσως είστε εσείς ο τυχερός!

 

Βήμα 1: Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook, είτε επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας στο Facebook είτε πατώντας στο κουμπί που ακολουθεί:

 

 

Βήμα 2: Συμπληρώστε στην παρακάτω σύντομη φόρμα τα 5 απλά πεδία, αποδεχτείτε τους όρους και αυτομάτως έχετε λάβει μέρος!

 

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται με την ολοκλήρωση της 31 Μαΐου. Η κλήρωση του νικητή θα πραγματοποιηθεί 1 έως 5 Ιουνίου και άμεσα θα υπάρξει επικοινωνία μαζί του/της. Εφόσον αποδεχθεί το δώρο, θα ανακοινωθεί και στη σελίδα μας στο Facebook εδώ. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα δώρα και τους όρους διαγωνισμού θα βρείτε εδώ.

 

Καλή επιτυχία σε όλους σας!