Ομιλία του CMO του NetPatra.gr σε Διεθνές Συνέδριο

Ομιλία του CMO του NetPatra.gr σε Διεθνές Συνέδριο

Δημοσιεύθηκε από:
14 Μαΐου 2021
Βαθμολογήστε το άρθρο
(3 Αξιολογήσεις)

Ομιλία του CMO του NetPatra.gr σε Διεθνές Συνέδριο

Με μεγάλη μας τιμή και χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας στο European E-Commerce & Digital Marketing Week 2021 - ένα συνέδριο αφιερωμένο στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την Επιχειρηματική καινοτομία - με την ομιλία του CMO μας την Τετάρτη 19 Μάϊου στις 18:22 με θέμα "How to Increase ROAS of your E-shop on Google Ads and what is a good ROAS".

Κατά την παρουσίαση, ο Θάνος Μπερτές θα σας παρουσιάσει πολύτιμα και πλήρως εφαρμόσιμα tips ώστε να απογειώσετε την απόδοση των διαφημίσεων Google Ads της επιχείρησής σας, ενώ θα αναλύσει και τον πλέον σημαντικό δείκτη για την κερδοφορία ενός e-shop, το ROAS (Return on Advertisment Spend), που κάθε επιχειρηματίας αλλά και κάθε επαγγελματίας του Digital Marketing οφείλει να κατανοεί και να παρακολουθεί στενά.

Στο εβδομαδιαίο αυτό διεθνές συνέδριο θα παρευρεθούν επιτυχημένοι επαγγελματίες του κλάδου και επιχειρηματίες από αρκετές χώρες και θα αποτελέσει μια πολύ ενδιαφέρουσα ευκαιρία για να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στον κλάδο του Digital Marketing διεθνώς και να λάβετε πολύτιμες γνώσεις, ώστε να αναβαθμίσετε την online παρουσία της επιχείρησής σας.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο θα βρείτε εδώ: ecomm.digital4europe.com
Εισιτήριο μπορείτε να κλείσετε για λίγο ακόμα Δωρεάν εδώ: tickets.paysera.com/en/event-widget/27ec4850-9097-11eb-846f-02420aff012b

Θα χαρούμε να σας δούμε εκεί, ενώ μετά το συνέδριο μπορείτε να απευθύνετε ερωτήσεις στον ομιλητή μέσω του LinkedIn του εδώ ή στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. του.

Καλή προβολή!

 

 

Thanos Bertes

Ασχολούμαι με το Digital Marketing από το 2010 και κάθε μέρα απολαμβάνω περισσότερο τη δουλειά μου. Εξειδικεύομαι στο Performance Marketing, ενώ τα τελευταία χρόνια διδάσκω στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα "MSc Digital and Social Media Marketing" του Metropolitan College σε συνεργασία με το University of East London. Περισσότερα θα βρείτε στο LinkedIn μου.

Leave a comment

Τα σχόλια δεν θα δημοσιεύονται αυτοματοποιημένα αλλά κατόπιν moderation για την αποφυγή spam. Επίσης δεν θα δημοσιεύεται το περιεχόμενο του πεδίου "website url" για τον ίδιο λόγο. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και αναμένουμε με χαρά τα σχόλιά σας!