Θάνος Μπερτές
Thanos Bertes

Thanos Bertes

Ασχολούμαι με το Digital Marketing από το 2010 και κάθε μέρα απολαμβάνω περισσότερο τη δουλειά μου. Εξειδικεύομαι στο Performance Marketing, ενώ τα τελευταία χρόνια διδάσκω στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα "MSc Digital and Social Media Marketing" του Metropolitan College σε συνεργασία με το University of East London. Περισσότερα θα βρείτε στο LinkedIn μου.

Νέος χρόνος και το Digital Marketing συνεχίζει να μεταβάλλεται συνεχώς. Διαβάσετε τις τάσεις και τις νέες αλλαγές που αναμένονται στο Search Engine Optimisation στην Ελλάδα το 2022.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Chief Marketing Officer του NetPatra.gr στο European E-Commerce and Digital Marketing Week Special Edition Magazine 2021.

Παρακολουθήστε την Πέμπτη 19 Μαΐου την παρουσίαση του Chief Marketing Officer του NetPatra.gr στο European E-Commerce & Digital Marketing Week στις 18:22.

Κάθε χρόνο ο τζίρος των ελληνικών e-shops αυξάνεται σημαντικά κατά την περίοδο της Black Friday. Διαβάσετε 10+1 απτές συμβουλές για να επωφεληθεί και το δικό σας e-shop.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο γνώρισε άνθηση στην Ελλάδα εν μέσω της οικονομικής κρίσης. Ποια είναι η συμπεριφορά του κατά την πανδημία του κορονοϊού και ποια η ευκαιρία για το μέλλον;

ΤΟ BLOG ΜΑΣ (Sidebar)