Θάνος Μπερτές
Thanos Bertes

Thanos Bertes

Ασχολούμαι με το Digital Marketing από το 2010 και κάθε μέρα απολαμβάνω περισσότερο τη δουλειά μου. Εξειδικεύομαι στο Performance Marketing, ενώ τα τελευταία χρόνια διδάσκω στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα "MSc Digital and Social Media Marketing" του Metropolitan College σε συνεργασία με το University of East London. Περισσότερα θα βρείτε στο LinkedIn μου.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Chief Marketing Officer του NetPatra.gr στο European E-Commerce and Digital Marketing Week Special Edition Magazine 2021.

Παρακολουθήστε την Πέμπτη 19 Μαΐου την παρουσίαση του Chief Marketing Officer του NetPatra.gr στο European E-Commerce & Digital Marketing Week στις 18:22.

Κάθε χρόνο ο τζίρος των ελληνικών e-shops αυξάνεται σημαντικά κατά την περίοδο της Black Friday. Διαβάσετε 10+1 απτές συμβουλές για να επωφεληθεί και το δικό σας e-shop.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο γνώρισε άνθηση στην Ελλάδα εν μέσω της οικονομικής κρίσης. Ποια είναι η συμπεριφορά του κατά την πανδημία του κορονοϊού και ποια η ευκαιρία για το μέλλον;

Και φέτος θα μας βρείτε στην πιο σημαντική εκδήλωση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στην Ελλάδα, το eCommerce & Digital Marketing Expo.

ΤΟ BLOG ΜΑΣ