Google Adwords

Διαφημιση Google AdWords

 

Η εταιρεία μας είναι από τις λίγες με Πιστοποίηση Google Partner, ιδίως όσον αφορά την Πάτρα και την Πελοπόννησο γενικότερα. Η ίδια η Google πιστοποιεί ότι διαθέτουμε τις απαραίτητες γνώσεις με τα ανάλογα πιστοποιητικά, ότι εφαρμόζουμε ορθά τις βέλτιστες πρακτικές που η ίδια ορίζει και ότι διαχειριζόμαστε ένα σημαντικό ποσό διαφήμισης (marketing spend) στα site που τη δεδομένη στιγμή συνεργάζονται μαζί μας για να διαφημιστούν online. Αυτά είναι τα 3 κριτήρια και όντας πιστοποιημένοι τα καλύπτουμε όλα και με το παραπάνω.

Όσον αφορά λοιπόν τη διαφήμιση στο Google AdWords, πρέπει να γνωρίζετε πως πρόκειται για τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, ώστε μια επιχείριση να προσεγγίσει το κοινό που αναζητά online το προϊόν ή την υπηρεσία που παρέχει. Σίγουρα οι περισσότεροι αν όχι όλοι θα τις έχετε συναντήσει, πιθανόν χιλιάδες φορές, είτε κάνοντας μια αναζήτηση (Google Search Ads), είτε διαβάζοντας τα νέα σας σε κάποιο ενημερωτικό portal (Google Display Ads), μιας και υπάρχουν δύο τύποι από Google Ads.

Διαφημιση AdWords

Οι δύο τύποι καμπανιών είναι:

- Διαφήμιση Google Search Ads

Εδώ έχουμε τις διαφημίσεις που εμφανίζονται στη μηχανή αναζήτησης της Google, όταν κάποιος χρήστης κάνει μια αναζήτηση. Εμείς ορίζουμε ποια keywords μπορούν να ενεργοποιήσουν τη διαφήμισή μας (δηλαδή τι πρέπει να ψάχνει κανείς για να δει τη διαφήμισή μας), τι θα πληρώσουμε για κάθε keyword που θα μας φέρνει επισκέπτες στο site, τι διαφημιστικό μήνυμα θα του προβάλλουμε και πολλά πολλά ακόμα. 

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Google είναι το μεγαλύτερο διαφημιστικό μέσο παγκοσμίως με πάνω από 3 δισεκατομμύρια αναζητήσεις καθημερινά, ενώ όσον αφορά την Ελλάδα και την Κύπρο, το 90% των χρηστών χρησιμοποιούν τη Google ως μηχανή αναζήτησης (έπονται Yahoo, Bing κ.α.). Από την άλλη, πάνω από 1 εκατομμύριο διαφημιζόμενοι επιλέγουν τις διαφημίσεις της Google για να προβάλουν την επιχείρησή τους, επιτυγχάνοντας θεαματικά και κυρίως απολύτως μετρήσιμα αποτελέσματα.

- Διαφημίσεις Google Display Ads

Εδώ οι διαφημίσεις δεν εμφανίζονται έπειτα από μια αναζήτηση, αλλά στο Google Display Network, το μεγαλύτερο διαφημιστικό δίκτυο στην Ελλάδα με πάνω από 7.500 ελληνικές ιστοσελίδες, όπως οι παρακάτω:

Διαφημιση Google AdWords Display

Στα Display Ads πρωτεύον ρόλο παίζει η εικόνα, καθώς η διαφήμισή μας δεν είναι ένα διαφημιστικό κείμενο αλλά μια μακέτα, η οποία εμφανίζεται στο κοινό που έχουμε επιλέξει να στοχεύουμε. Οι τρόποι στόχευσης είναι πολλαπλοί και μας δίνουν μεγάλη ευελιξία, μεταξύ των οποίων είναι το φύλο, η ηλικία, τα ενδιαφέροντα, οι αγοραστικές συνήθειες, οι ιστοσελίδες και βεβαίως τα keywords. Και σε αυτή την περίπτωση βέβαια η χρέωση γίνεται ανά κλικ, άρα αν ένας χρήστης δεν επισκεφθεί τελικά το site μας, η προβολή της διαφήμισης μας δεν έχει κοστίσει τίποτα απολύτως!

 

Φυσικά δεν τίθεται θέμα αν πρέπει να χρησιμοποιείτε τον ένα τύπο διαφημίσεων ή τον άλλο, γιατί εξυπηρετούν εντελώς διαφορετικούς σκοπούς και στόχους. Όπως κάτι αντίστοιχο ισχύει και με αυτούς που έχουν την απορία αν πρέπει να τρέξουν διαφημίσεις Google AdWords ή Διαφήμιση στο Facebook. Το σημαντικό όμως είναι να αναλάβει την υλοποίησή τους κάποιοι που να γνωρίζουν όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες των Google Ads και που να έχουν αποδεδειγμένη πρακτική εμπειρία σε projects με μεγάλα budgets, ώστε να μπορούν να φέρουν τα μέγιστα αποτελέσματα ακόμα και σε μικρότερα διαφημιστικά budgets.

Χωρίς να περιαυτολογούμε αυτοί ακριβώς είμαστε εμείς και αν διερωτάστε γιατί, σας παραθέτουμε τους λόγους που υπερέχουμε έναντι του ανταγωνισμού παρακάτω:

- Η εμπειρία που έχουμε στη διαχείριση διαφημίσεων Google AdWords είναι τεράστια και τα budgets που έχουμε διαχειριστεί εκ μέρους των πελατών μας είναι ασύγκριτα μεγαλύτερα σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας.

- Οι τιμές μας για να διαχειριστούμε ένα λογαριασμό με διαφημίσεις Google AdWords είναι πραγματικά προσιτές, όχι στα λόγια! Δεν μας ενδιαφέρει το εφήμερο κέρδος, αλλά οι σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες.

- Μιλάμε την ίδια γλώσσα με εσάς και σκοπός μας είναι η μέγιστη δυνατή απόδοση των διαφημίσεων (ROAS - Return on Advertisment Spend) και εν τέλει το κέρδος. Αυτοί είναι οι βασικοί μας δείκτες προς εσάς, όχι αμέτρητη τεχνική ορολογία που τελικά δεν σημαίνει τίποτα για την επιχείρηση και την τσέπη σας.

- Βρισκόμαστε σε Πάτρα, Αθήνα και Κυκλάδες με φυσικά παρουσία και διακρινόμαστε για τη μεγάλη ευχέρεια μετακίνησης ανά την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, οπότε μπορούμε εύκολα να συζητήσουμε για το project σας, όπου και αν βρίσκεστε!

Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας. Δεν είμαστε μια εταιρεία - πυροτέχνημα που αναλαμβάνει να υλοποιήσει ένα έργο και μετά αναζητάτε διαρκώς χωρίς αποτέλεσμα, ούτε αλλάζουμε την ομάδα μας κάθε λίγο, αλλάζοντας τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για το έργο σας. Το άτομο που θα γνωρίσετε εξαρχής θα είναι το σημείο επικοινωνίας σας καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας.

Έχουμε πάθος για τη δουλειά μας, κάτι που αντικατοπτρίζεται στο αποτέλεσμα αλλά και σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας. Το μεράκι μας θα το διαπιστώσετε από την πρώτη κιόλας συνάντησή μας.

Το σημαντικότερο όλων όμως που μας διαχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι πως ποτέ δεν υποσχόμαστε περισσότερα από όσα μπορούμε να κάνουμε και ποτέ δεν κάνουμε λιγότερα από όσα υποσχόμαστε. Δεν θα τάξουμε ποτέ κάτι ανέφικτο για να σας κερδίσουμε από έναν ανταγωνιστή ή για να σας κάνουμε μια ευχάριστη εντύπωση, η οποία όμως αργά ή γρήγορα θα φανεί πλασματική. Μιλάμε πάντα με υπευθυνότητα και γνωρίζοντας τα πάντα πάνω στο αντικείμενο μας, μπορούμε να εγγυηθούμε τα αποτελέσματά μας.

Διαφημιση Google AdWords

Ζητήστε μας προσφορά για να διαπιστώσετε όλα τα παραπάνω και κυρίως για να λάβετε μια άκρως ασυναγώνιστη προσφορά για να διαχειριστούμε τις διαφημίσεις σας.

Ζητήστε Προσφορά

 

Στάδια Συνεργασίας για Διαφημίσεις Google AdWords

Εφόσον με βάση τα παραπάνω έχετε αναγνωρίσει τους λόγους που πρέπει να μας επιλέξετε έναντι άλλων εταιρειών για διαφημίσεις Google AdWords, σίγουρα θα σας ενδιαφέρει να ενημερωθείτε για το πως εφαρμόζεται στην πράξη η συνεργασία μας και τι χρειάζεται από την πλευρά σας.

Τα βήματα λοιπόν για να συνεργαστούμε είναι τα εξής:

1. Αφότου επικοινωνήσετε μαζί μας, θα κανονίσουμε μια συνάντηση μαζί σας.
2. Εκεί θα συζητήσουμε, θα αντιληφθούμε και θα καταγράψουμε τις ανάγκες σας.
3. Έπειτα θα κάνουμε τη σχετική έρευνα και μελέτη και έπειτα θα σας αποστείλουμε μια προσφορά που θα περιλαμβάνει το προτεινόμενο από πλευράς μας marketing spend, το handling fee για εμάς και τους στόχους.
4. Εφόσον συμφωνήσετε με την πρότασή μας, ξεκινά και τυπικά η συνεργασία μας.
5. Αρχικά θα χρειαστεί ένα διάστημα για το αρχικό setup του λογαριασμού και των καμπανιών, διάρκειας συνήθως περίπου 10-15 ημερών.
6. Στο διάστημα αυτό θα γίνει και ο σχεδιασμός των εικαστικών που πιθανό θα χρειαστούν για τις καμπάνιες μας. 
7. Το διάστημα του setup, θα προτείνουμε πιθανές βελτιώσεις πάνω στο site, που με βάση την εμπειρία μας ενδεχομένως θα εντοπίσουμε, με στόχο το CRO (Conversion Rate Optimisation), δηλαδή τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων.
8. Πλέον οι διαφημίσεις σας στο Google AdWords είναι έτοιμες και live, έτοιμες να αρχίσουν να προβάλλουν αποτελεσματικά την online επιχείρησή σας.
9. Φυσικά εδώ δεν τελειώνει η συνεργασία μας αλλά μόλις ξεκινά, αφού ακολουθεί το σημαντικότερο βήμα, η βελτιστοποίηση των υφιστάμενων καμπανιών και η συνεπής δημιουργία νέων, με στόχο την ελαχιστοποίηση του κόστους και μεγιστοποίηση των κερδών.

 

Εφόσον λοιπόν θέλετε να διαφημίσετε την ιστοσελίδας σας στη Google και να αξιοποιήσετε τον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο του Internet, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας, για μια ανάλυση των αναγκών του project σας, χωρίς απολύτως καμία δέσμευση. Όπως θα διαπιστώσετε, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση σε απόλυτα προσιτή τιμή.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Βρισκόμαστε στην εποχή του ίντερνετ. Εσείς θα μείνετε πίσω;

Διαφημισεις AdWords 

Συχνές αναζητήσεις χρηστών: google adwords, google ads, διαφημιση adwords, διαφημισεις google, διαφημιση ιστοσελιδων, διαφημιση στο ιντερνετ, ppc ads, διαφημισεις ppc, ppc adwords, διαφημιση στο google, προωθηση ιστοσελιδων στο google, διαφημιση google adwords.

Ζητήστε Online Προσφορά Ζητήστε Online Προσφορά

ΤΟ BLOG ΜΑΣ